lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Nu hörrni, nu ska ni få se på mina budgetkap of the year kan jag säga! Dessa produkter ger mig wow-feeling och för dig som inte tror mig så kan jag bara hänvisa till min first impression-video. Där får ni min riktiga reaktion när jag testar produkterna för första gången. Hur som haver, NYX har presterat som tusan denna sommar med deras NYX Bare With Me -serie och går vidare med förbryllande bra produkter även nu till hösten. Spana in dem nedan i videon efter att du läst mina minirecensioner om dem nedan.

NYX Bare With Me Hemp Radiant Perfecting
Denna fantastiska lugnande primer innehåller hampaolja och centella asiatica. Jag älskar texturen av den här primern så mycket att jag vill gråta! Den är återfuktande som tusan, har lätt textur och innehåller mikropärlor som ger lyster något så in i tusan. Denna passar ALLA hudtyper och ger fukt åt huden i 24 timmar. Den blurrar och suddar ut ojämnheter samtidigt som den ger ett strålande och superåterfuktande intryck. Älskar, älskar, ÄLSKAR!

Pris: NYX Bare With Me Hemp Radiant Perfecting189kr

lyko nyx hemp radiance primer

NYX Born To Glow Foundation
HALLELUJAH! Det här hörrni, det här är på en helt annan foundation-nivå! Jag avlider och vill aldrig använda någon annan foundation ever again (förutom Pür:s då hahaha). NYX Born to Glow foundation finns i 41 olika nyanser och har en formula som ger en strålande naturlig finish. Den har en medel till uppbyggbar täckning och jobbar med att jämna ut hudtonen och ge den en strålande och återfukad feeling. Den är väldigt lätt och rinnig i konsistensen vilket är något jag älskar då den inte känns något alls på huden!

Pris: NYX Born To Glow Foundation149kr

lyko born to glow foundation

NYX Shadow Palette Modern Dreamer
WOW! Det här är en av de finaste paletterna jag sett. Jag gillar verkligen själva upplägget på paletten och den är harmonisk att se på, vilket ibland kan vara svårt. De har lagt kontrastfärger nära varandra så den känns inte rörig utan jag blir väldigt taggad på att få använda den när jag ser den. Det är en palett som innehåller 40 stycken välpigmenterade ögonskuggor med finisharna metallic, matt och satin. Jag känner även att paletten kan erbjuda i princip allt! Från den lätta vardagslooken till en riktigt vågad färgglad sminkning till en estetisk look. Det är även en superbra variation mellan kalla och matta färger. I skrift så tror jag nästan inte att min extas över denna palett framgår, kolla på videon så ser ni själva! NYX har tidigare en likande palett som heter Swear By It-palette , du hittar min recension här!

Pris: NYX Shadow Palette Modern Dreamer549kr

lyko modern dreamer nyx palette swatches

NYX Bare With Me Hemp Brow Setter
Det här är en vårdande multiprodukt som både kan användas som en primer för brynen men också till att sätta ner brynen. Mina bryn har inte sett så bra ut på länge hörrni! De kändes fluffiga men framförallt så har de aldrig suttit så stenhårt som med denna. Jag testade soap-brows-tekniken och wow för mina bryn. Får extremt många fina komplimanger för mina bryn när jag använder denna! Den har en smidig lite borste som är lätt att applicera med utan att det blir för mycket och själva gelén formar brynen fantastiskt bra!

Pris: NYX Bare With Me Hemp Brow Setter109kr

NYX Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil
Den här lite udda brynpennan känns ändå som det senaste inom bryn, eller vad säger ni? Det är en pomade i pennformat med en droppformad ände. På andra sidan har de satt på en minipini paddelformad borste som är fantastisk! Ser ut som en liten tandborste hahah Den är riktigt pigmenterad, mjuk och följsam. Härlig och lätt att måla med. Jag älskar den mest för att jag får såååå fluffiga och najsiga bryn av den!

Pris: NYX Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil – Ash Brown139kr

lyko nyx fill and fluff brow pen

NYX Lip Lingerie Push Up Long Lasting Lipstick
Oh herregud vad jag älskar den här färgen och formulan! Det är en helt ny läpprodukt som är en förläning till deras Lip Lingerie-serie och kommer i en pennform. Den har en smal supersmidig spets som är lätt att måla med. Själva formulan och finishen är matt, men inte för matt. Den ger även en kylande, plumpande effekt vilket ni vet att jag äääälskar! Färgen är en härlig ljusare mauve:ig nude med lite beige underton som verkligen kommer att passa alla.

Pris: NYX Lip Lingerie Push Up Long Lasting Lipstick – Push Up149kr

ride or die makeup lyko

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 − 2 =