Hourglass Luminous Light. Alltså jag är ju specialist på att tappa bort och plocka undan saker! haha Hittade även detta highlighting puder som jag köpt på Ebay i vintras. Själva huvudsyftet med detta puder är att ge lyster, lyster och lyster! Man får ett riktigt härligt glow-from-within-finish och är perfekt till bröllopet eller balen nu i sommar för dig som inte vill ha den där wa-woom highlightern.

skonhetblogg-sminkblogg-hourglass-ambient-light

Hur kan jag ens ha förlagt det här utan att öppna förpackningen känner jag ju spontant? Ända sedan jag såg Jaclyn Hills bröllopsvideo så har jag velat testa detta puder. Pudret kommer ifrån Hourglass och tillhör deras Ambient Lighting Powder-serie. Det är som en highlight, men det är så himla subtil lyster så är du torr eller normal/torr så kan du komma undan med det som ett vanligt puder. Jag har testat båda och älskar det! För mig som är normal i huden kan det på en dålig dag se lite glansigt ut. Jag brukar inte ha något problem med att behöva bättra på pudret under dagen, men när jag har detta i tex. pannan så kan jag få gå in med ett nermattande puder framåt eftermiddagen.

Färgen heter Luminous Light och jag är lite osäker på hur jag skulle beskriva den haha! Sandfärgad, guldig lyster, pärlemo allt i en helt jäkla fantastisk blandning. Jag vet faktiskt inte vart man får tag på det här annars när man bor i Sverige, har för mig att jag hört någon säga en återförsäljare men jag har helt glömt bort vart dessvärre. Jag har dock aldrig varit missnöjd med Ebay än sålänge.

Är det någon av er som har testat detta, vad tycker ni? 🙂

sminkblogg-skonhetsblogg-sminktips-hourglass

skonhetsblogg-sminkblogg-luminous-light

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + ett =