God kväll!

Fick hem ett paket från House of Lashes idag med 3 par nya lösfransar. De är utomordentligt sött förpackade och väldigt lätta och smidiga att sätta på, tyvärr dog kameran mitt i allt så bilder på hur de ser ut på får jag återkomma med. House of Lashes är ett amerikanskt företag som jag sett många prisa på Youtube, det är första gången jag själv använder dem. Deras mest kända par fransar heter Iconic och är superfina. Själv föredrar jag fransar utan den svarta linjen framtill (vad man nu annars kallar den? hahaha) då jag inte alltid vill ha eyeliner till fransarna. Tycker helt enkelt det går smidigare utan den. Hur som, de 3 jag köpt heter Bambi, Temptress samt Siren.

Pris: 78kr/st, frakt 75kr

sminkblogg-skonetsblogg

sminkblogg-skonetsblogg-houseoflashes

6 Kommentarer
 1. Amina says:

  Hej!

  Förutom priset för fransarna och frakten, vad fick du betala utöver det när du hämtade ut paket? Tex moms?

  Svara
  • josephine says:

   Hej Amina!
   Jag betalade ingen moms däremot så tar UPS (fraktombudet) ut en avgift för att de fraktar det till Sverige, alltså utöver frakten som House of lashes tar. Den brukar ligga på mellan 50-250kr beroende på hur mycket paketet väger. Jag beställde ju bara 3 paket så jag betalade inte så mkt, kommer tyvärr inte ihåg exakt hur mycket. Är det billiga och BRA fransar du vill åt så ska jag tipsa dig om dodolashes.com (det kommer ett inlägg om just deras fransar nu i helgen) de är magiska! Detta är dock minkfransar, alla är inte förtjusta i dem, vilka jag tycker håller extremt bra kvalité och dessa kostar bara 5 dollar/paret. De har fri frakt över 30 dollar och jag har även en rabattkod där du får 5% rabatt på hela köpet (kod:josephinessmink.se). Är du osäker håll utkik efter det inlägget 🙂

   Ha det gott!

   Svara
  • josephine says:

   Jag förstår inte vilken info du syftar på då jag inte nämner något om att dessa fransar är cruelty-free eller inte?! 🙂 Jag är fullt medveten om att HOL består av 100% människohår.

   Ha det gott!
   Hälsningar Josephine

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

elva + fjorton =