Huda Beauty Desert Dusk Palette är helt sjukt magisk! Jag har suktat efter den och när jag var i Köpenhamn så la jag vantarna på den senaste paletten. Det är ju som ni ser en väldigt varm och glittrig historia som passar sjukligt bra till dig som gillar varma, orangea och rostiga toner. Längst ner i inlägget kan ni se en jul/nyårs inspirerad tutorial när jag använder Huda Beauty Desert Dusk Palette, så spana in den om ni är sugna 🙂

skonhetsblogg-sminktips-huda-beauty-desert-dusk

Förpackningen i sig är typ min värsta mardröm: pappkartong. Med tanke på priset så tycker jag att de kunde ha uppgraderat den lite grann. Man får dock med en stor spegel som höjer betyget för fulaste-förpackningen-2017, ett snäpp. Framsidan är ju visserligen helt amazing, men det är ju bara föra att Huda är så jäääkla snygg! Men man ska inte vara kräsen, förpackningen är ju inte det man betalar för rent tekniskt sätt, det är ju bara trevligt när den är fin. Man får heller inte med någon borste.

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-huda-beauty-desert-dusk

Man får 18 färger, vilket är en riktigt generös mängd faktiskt. Vid första swatchen så swatchade de skit rent ut sagt. Jag vet inte vad jag gjorde för fel, fär när jag sedan gjorde swatch-bilderna nedan så kändes varenda skugga som en ren och skär dröm att stoppa fingret i. De applicerar även riktigt jäkla bra. Pigmenteringen är på topp, de är lite pudriga men inget jag inte kan ha överseende med. I Huda Beauty Desert Dusk Palette får du 8 stycken matta färger, 1 mega-glittrig (Cosmo) samt 3 duo-chrome pigment (Celestial, Twilight och Retrograde) samt 6 ‘vanliga’ skimmerskuggor. Jag tycker att blandningen är riktigt bra faktiskt. Man får de här klassiska transition shade:sen och matta higlightfärgerna men även mörkare röda och bruna för att mörka upp lookerna med. Jag saknar dock en ljus glittrig highlightfärg samt kanske en ännu mörkare röd eller djupare lila för att göra paletten helt komplett.

skonhetsblogg-sminkblogg-swatches-huda-beauty-desert-dusk

Mina favoritfärger i paletten är helt klart duo-chrome färgerna (som att det var något nytt! haha) Celestial, Twilight och Retrograde. Jag ÄLSKAR även glittret jag använde i videon; Cosmo. De matta färgerna Oud, Saffron och Blazzing är också så sjukt jäkla fina!

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-huda-beauty-desert-dusk-swatches

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-huda-beauty-tutorial-swatches-desert-dusk-palette

Pris: Huda Beauty Desert Dusk Palette675kr. Säljs på Sephora både på nätet och i butik.

PRODUKTERN ANVÄNDA:

Ögon:
HudaBeauty – Desert Dusk Palette
Ardell Fauxmink – 812 (Finns på H&M)
Make Up For Ever – AquaXL Liner – M-10
MAC – Extended Play Gigablack Lash Mascara

Läppar:
Smashbox Always On Liquid Lipstick – Stepping Out
Full on Lip Polish – Celeste

Bas:
Smashbox Photo Finish Primer Water
MAC Studio Fix Fluid Foundation NC40 + NW10 (I know, foundationen ser förjävlig ut. Blandade den lite för mörk..)
Elizabeth Arden Beautiful Color Radiance Blush – 02 Sweet Peach
Bobbi Brown Highlighting Powder – 01 Pink Glow
Bobbi Brown Bronzing Powder – Golden Light
Smashbox Step-By-Step Contour Kit – Light/Medium (50% rabatt atm)

Bryn:
Anastasia Brow Wiz – Taupe
NYX Micro Brow Pencil – Ash Brown
Anastasia Brow Gel – Clear

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

12 − fem =