Ni har nog sett mig använda denna i varenda tutorial på senare tiden och Idun Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel är min nya favorit när det kommer till bryngelér! Jag har väntat in detta inlägg eftersom den nyligen har lanserats och nu är det alltså fritt fram för er att ta del av den. Denna fick jag när jag var på Daisy Beauty Expon i januari och jag har inte testat speciellt mycket från Idun innan i ärlighetens namn. Ni kan läsa en gammal recension om deras foundation här och en recension av läppstift och concealer här. Dessa är dock från 2015 om jag inte minns fel så kvalitén är ju inte amazing haha

sminkblogg-idun-minerals-skonhetsblogg

Förpackningen är super sleek och därmed väldigt kompakt och tjusig. Borsten är liten, vilket är min favorit, vilket gör att den kommer åt så himla bra vid roten av brynhåren. Den innehåller fibrer vilket plumpar upp dina egna brynhår och gör att de ser mer fylliga och fluffiga ut. Formulan är lätt och mousse:ig vilket gör den lättarbetad genom brynen. Det enda jag har noterat är att ju mer jag använder den desto mer luft pumpas självklart in i tuben och den blir liiite torrare (men verkligen inte torr torr) och det gör att borsten samlar på sig en aning mer produkt. Det enda man behöver göra är att torka av den ordentligt innan användning. Jag har toppat av både penna, pomad och puderskugga med denna och den går såklart även att använda som den är. Den är verklien en räddare i nöden de dagar jag har bråttom och inte hinner fixa brynen. Brukar då bara borsta igenom dem ett par gånger så är jag good to go.

Skönhetsblogg-idun-minerals-sminkblogg

Pris: Idun Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel – 179kr och du hittar den här på Iduns hemsida.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

17 − 14 =