Alltså ser ni nagellacket?! Dessa är inga färger jag själv skulle valt, jag är alldeles för feg. De färger jag ALLTID köper är rött, rosa eller nude, men tänk vad jag missar fina saker genom att inte tänka outside the box. Fick bla. dessa i julklapp av min svägerska och hennes sambo och jag älskar dem! Är HELT beroende av det vänstra glittrande lacket som heter Intergalactic. Färgen är en brun bas med finkornigt glitter som skimrar i flertalet färger, allt från lila, blått och grönt till rosa och guld. Det högra heter Clean Slate och är i en gråblå superhärlig färg. Intergalactic och Clean Slate är helt klart mina nya favoriter!

Lacken kommer från H&M Beauty och håller ändå hög kvalité med tanke på priset (49,50kr) men kräver underlack för att inte flaga av första dagen. Ett överlack är väl kanske också att föredra.

skonhetsblogg-HM-beauty-nagellack

skonhetsblogg-nagellack-intergalactic

skonhetsblogg-sminkblogg-nagellack-hm

 

3 Kommentarer
 1. Ida K says:

  Vilken tur att jag (och v kan låtsas Robbin) är så bra på att välja lack 😉 haha! Skämt åsido, måste nog också köpa Intergalactic – förbannat snyggt! Så ska jag lacka naglarna och lyssna på Beastie Boys – Intergalactic.. Heh. För mycket kaffe idag, ursäkta flummig kommentar!

  Svara
  • josephine says:

   hahaha jag kan ju tro att det var Robin som fick välja 😉 Det är assnyggt, går typ och tittar på naglarna hela tiden när jag har det på mig! hahaha

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Baslack: Depend Ridge Filler Färgat lack: Isadora Velvet Matt Nails, 820 Soft Skin Färgat lack: HM Beauty, Intergalactic Toplack: Seche Vite Topcoat Handkräm: KICKS Skin Treat Pure Natural Oils Hand […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

8 + arton =