Den senaste veckan har fler och fler höstlooker ramlat in i butikerna och Isadora nyheter är alltid lika roliga att spana in. Denna säsong kallas den Bohemian Flare vilket känns höstigt och väldigt mysigt. Den är fylld av plommon färger men även mycket nude, bruna lack och härliga dova rouge. Jag är ju verkligen en av dem som älskar hösten! Varje år tror att jag passar i kombon plommon och senpsgult, men inser att det verkligen inte är mina färger (åtminstone inte det gula) lite för sent. Så ja, varje år står jag där med min senapsgula halsduk eller stickade tröja och bannar mig själv för att jag aldrig kan ge mig. I min senaste tutorial använde jag i alla fall Isadoras nya Sculpting lipliner och lipstick. Jag måste säga att jag är så överraskad över kvalitén. De har tagit fram 3 vattenfasta läppennor och 3 tillhörande läppstift (tror dock ej dessa är vattenfasta) i härliga höstnyanser. Det ska även komma fler längre in i höst läste jag på nätet.

Läppennorna är otroligt krämiga och glider på läpparna och ger en jämn färg. Det enda jag har att klaga på där är den mörka pennan. Färgen Plum Raisin är inte den bästa när det kommer till att applicera färgen jämt över läpparna. Överlag så är det svårt att få mörkare färger jämna, I know, men denna var riktigt tråkig. Misströsta dock inte, när du applicerar läppstiftet över så syns det inte alls. Detta gör att jag gillar pennan ändå. Den ger en bra bas för läppstiftet och gör hållbarheten längre, vilket behövs när du vill ha mörka härliga läppar. Pennorna står emot vatten och sitter hårt på läpparna en hel arbetsdag, vilket är awesome. Jag använder själv ofta den ljusaste färgen Praline och det är en riktigt fin nude-färg. Läppstiften är sjukt täckande och Isadora kör stenhårt på ‘sculpting’ vilket medför en lite ovan form på spetsen på läppstiften. Frågan är ju hur lätta de är att skulptera med när spetsen är nersliten. Jag kör läppensel så för mig gör det inget. Men, för dig som inte gör det kan det bli knepigt att få till kanterna när spetsen är nerfilad. Ett plus med läppstiften är att de tack gode gud inte är matta, jag är verkligen över den matta fasen. Varför ska jag ha torra narriga matta läppar som flagar när jag pratar, när jag kan ha bekväma satinläppar eller fina glansiga? Precis, motargumenten är bristande. Jag ska inte sticka under stol med att det är fint med matt. Känner dock att denna höst kan lämna plats för lite glans och bekvämlighet istället.

skonhetsblogg-sminkblogg skonhetsblogg-isadora-lip-sculpt-lipliner

skonhetsblogg-sminkblogg-isadora-bohemian-flare

skonhetsblogg-sminkblogg-bohemian-flare-rum-raisin

skonhetsblogg-sminkblogg-swatches-waterproof-lipliner-isadora-bohemian-flare

isadora-bohemian-flare skonhetsblogg-swatches-isadora-bohemian-flare-rosewood skonhetsblogg-sminkblogg-swatches-isadora-bohemian-flare-rum-raisin

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

18 + nio =