Jag är helt såld på alla produkter i Isadora Gold Edition och den bästa produkten, förutom ögonskuggspaletten, är deras mascara som jag inte testat tidigare. Jag har väldigt korta fransar som sällan får volym hur mycket jag än böjer dem. Detta gör det väldigt svårt för mig att hitta en bra mascara och jag har provat en hel del, både dyrt som billigt, men inte hittat någon bra mascara än. Förrän nu. Herregud vad långa de blev! Däremot så blev jag väldigt exalterad över resultatet att jag inte ville kleta runt för mycket med den innan jag tagit bilder, så ja, de blev som de blev. Oavsett vilket så såg jag resultat direkt.  Pris: 169kr (20kr rabatt på Kicks)

Konsistensen på mascaran skulle jag beskriva som krämig, man får mycket på borsten som snabbt går ut i fransarna. Den är även intensiv i färgen och ger inget mesigt intryck utan rejält med svart färg på fransarna. Mascaraborsten är uppbyggd på det viset att den har en kortare sida som ’lämnar’ mascaran på fransarna och en längre sida som fördelar den. Jag hade lite problem med att förstå vilken som skulle vara först vilket jag borde kollat upp innan. Den torkar inte väldigt snabbt, men ändå snabbt nog för att den inte ska ramla ner under ögonen. Den ska enligt Isadora vara vattentålig och efter att ha gnuggat mig i mina fuktiga trötta ögon av misstag, blivit helt panikslagen och rusat till närmaste spegel så är den godkänd i det testet också. Den hade inte rört sig en millimeter.

Kan det här vara mascaran som inte åker ner från fransarna på hela dagen? Det återstår att se idag när jag testar den från 06,00 (när jag sminkade mig imorse) till 18,00 när jag kommer hem.

Har ni testat den? Blev ni nöjda resultatet?

 

skonhetsblogg-isadora-grand-volume

 

skonhetsblogg-isadora-golden-edition

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-isadora-golden-edition

skonhetsblogg-sminkblogg-isadora-golden-edition

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Ögonskugga: Makeup Geek Duochrome Eyeshadow, Havoc Ögonskugga: Kiko Milano Wet and Dry Mascara: Isadora Grand Volume Lash Styler Eyeliner: Maybelline Master […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × två =