Isadora har äntligen lanserat sin höstkollektion och jag fick ut dessa produkter igår. Taggad till tusen på att testa alla fina produkter. Vissa av dem hade jag faktiskt redan hunnit köpa, eftersom jag hittade dem i butik nu i veckan. Kollektionen består av 3 läppstift, 3 Glossy Lip Treat, 2 ögonskuggspaletter, 3 nya brynprodukter, 2 rouge, 2 vattenfasta kajalpennor och 3 nagellack. Dubbletterna kommer att tävlas ut på min kanal så ni kan ju kika in där 🙂 Nedan hittar ni bilder på produkterna jag fick ut och små mini-recensioner.

isadora metropolitan skonhetsblogg

Isadoras läppstift är ju fantastiska! Jag fick ut en suuuperfin nude-färg som heter Toasted Cocoa. Älskar den SÅ mycket. Den är verkligen en perfekt vardagsfärg att slänga på sig lite snabbt och den matchar verkligen allt! Vill du ha en mer höstig rostfärg så ska du satsa dina pengar på Brick Red. En härligt dämpad röd med en hint av orange vilket gör den till en perfekt höstfärg. Älskar verkligen de nydesignade förpackningarna på Isadoras läppstift och formulan är så extremt bra! Sitter som en smäck och håller i princip hela dagen.

Pris: Toasted Cocoa139kr
Pris: Brick Red139

skonhetsblogg isadora ginger glaze

isadora sminkblogg autumn

Alltsåååå Glossy Lip Treat är en nyhet i Isadora-familjen och Oh Sweet Lord vad jag älskar dem! Jag har 3 sedan innan (ur en kollektion på sammanlagt 9 färger) och nu har de kommit med ytterligare 3 färger. De innehåller mjukgörande jojobaolja och är härligt glossiga i finishen. De har en mer lätt täckning och är riktigt behagliga på. De kladdar inte och ger riktigt mjuka plumpiga läppar. Älskar att det har en plast-applikator vilket känns väldigt hygieniskt.

Pris: Glossy Lip Treat – Ginger Glaze – 129kr

isadora bow marker skonhetsblogg

brow marker isadora sminkblogg

brow marker skonhetsblogg isadora

WOW vilken häftig produkt! Har väntat på att någon ska släppa en bättre variant än den Maybelline försökte prestera förra året. Det är lite svårt att använda den i mina fluffiga bryn, jag ska inte ljuga, men det är något med den som är riktigt tillfredställande när man applicerar den! Jag har med denna i min Haul-video som kommer att gå upp nästa vecka om du är sugen på att se resultatet i bryna. Den är garanterat fantastisk när du har mindre eller kortare brynhår. Jag köpte själv färgen Medium Brown men kan tänka mig att Ash Brown kommer passa mig lika bra! Produkten ska sitta i 24 timmar och är fantastisk för att definiera konturerna, kamma, fylla i och färga brynen.

Pris: BROW MARKER comb & fill tipAsh Brown 129kr
Pris: BROW MARKER comb & fill tipMedium Brown 129kr
Pris: BROW MARKER comb & fill tip – Blonde 129kr

isadora sminkblogg metropolitan

Det kommer 2 fina ögonskuggspaletter denna säsong, varav den ena är den ni ser ovan; Metropolitan. Det är 4 superfina skimriga färger, vilket jag kan känna är lite ologiskt just finish-mässigt. Jag hade önskat att 1 av dem var matt. Men, ser ni färgen i högra övre hörnet? Det MÅSTE vara samma skugga som var min favorit hela gymnasiet! Jag ÄLSKAR den där bruna taup:iga metalliska-skuggan! Magisk! Som jag letat efter en ersättare men famlat i blindo, nu är den tillbaka för en tid i alla fall. Formulamässigtgillar jag verkligen Isadoras skuggor och jag vet förövrigt att de tillverkas i samma fabrik så flertalet STORA skönhetsmärken som tar 3 gånger så mycket för samma kvalité. Det är alltså riktiga kap.

Pris: Eye Shadow Quartet 21 Metropolitan149kr

sminkblogg lyko isadora

Ett av de bästa rougen marknaden, det är vad Isadora har kommit med. Själva formulan är inte sprillans men färgen ni ser ovan är helt ny och heter Spiced Ginger. Vet inte varför, men jag får lite jul-feeling av namnet haha. Jag köpte själv den andra färgen som heter Burnt Sienna och den är en ny storfavorit! Jag använder den i denna video och gör även ett wear test på det och de andra produkterna. Rougen är i alla fall lättutblandade, välpigmenterade och riktigt klara i färgen. Jag har flertalet av dem och det har aldrig varit några som helst problem med appliceringen. De är av hög kvalité och det är trevliga produkter att jobba med då man inte behöver vara orolig för att de ska vara svårblandade etc. Gillar dessa starkt och rekommenderar!

Pris: Perfect Blush – Spiced Ginger119kr
Pris: Perfect Blush – Burnt Sienna119kr

isadora nagellack metropolitan skonhetsblogg

Sist men inte minst så har vi deras Wonder Nail-nagellack vilka är magiska! De är så extremt snabbtorkande och lätt i formulan så att de liknar ingenting. De sitter länge utan att flaga och är verkligen hur bra som helst. Det är väldigt murriga mörka färger som kommit nu till hösten och det var aningen svårt att fånga det på bild.

Pris: Wonder Nail – Urban Red 79kr
Pris: Wonder Nail – Uptown Purple79kr
Pris: Wonder Nail – Underground 79kr

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × 3 =