skonhetsblogg

Jag hade tyvärr inte tid att måla naglarna i alla dessa underbara färger, blev så exalterad när jag öppnade paketet att jag bara ville fota och visa, får återkomma med ett till inlägg enbart dedikerat till nagelmålning. Jag älskar blåa naglar och har varit på jakt efter ett riktigt mörkt blått matt nagellack, så tack Isadora för så många nyanser av blått som en skönhetsgalning kan önska sig, med så många olika finishar så att jag även önskade att jag hade 10 händer. I Isadora Jeanious -kollektionen finns 6 stycken helt nya nagellack som grundar sig i en denimlook, vilket känns väldigt vår 2016. Som samtliga av Isadoras produkter så är dessa också oparfymerade och kliniskt testade. Jag har testat samtliga nagellack tidigare, i andra färger, och jag älskar de matta lacken av hela mitt hjärta. Det sitter som berget och klarar sig minst en vecka utan att de börjar flagna av vid tippen av nageln. Jag tycker även att Isadoras lack torkar snabbt men för att snabba torkningen ytterligare så brukar jag använda deras Quick Dry Dropper som toppar allt, naglarna torkar på 30 sekunder och är en riktig life saver.

Isadora Jeanious – Färger

Wonder NAil 523 Stone Washed – Riktigt ljust denimblå, precis som ett par stentvättade jeans. Glossig finish och Wonder Nail-formulan är tillverkad så att lacket ska torka snabbt på nageln.
Velvet Matt Nails 832 Flared – Ett ljust matt lack, en klar babyblå som fungerar riktigt bra med ljus hy. Har haft lite problem med ljust de babyblå, men här är en keeper.
Wonder Nail 524 Slim Fit – En gammal hederlig klassisk denimblå. Torkar snabbt, glossig finish.
Sugar Nails 136 Rugged Wear – Härligt glittrande kallt grå blå som är riktigt snygg att ha ensam eller över ett av de andra blå lacken.
Wonder Nail 525 Hot Legs – En av mina absoluta favoritlack ever! Den är riktigt mörkt klar metallisk blå. Jag älskar den.
Velvet Matt Nails 833 Bootcut – Ännu en riktig favort. Djupt matt blå som är magisk på naglarna.

Pris: 79kr/st och finns på Åhlens, Kicks mfl. Köper du 3 lack får du en Denim-neccessär på köpet (värde 250kr).

*Pressutskick

skonhetsblogg-makeup-blogg-isadora-jeanious

skonhetsblogg-isadora-jeanious

sminkblogg-skonhetsblogg-isadora-jeanious

skonhetsblogg-nagellackstrend-2016

sminkblogg-skonhetsblogg-makeup-blogg-isadora-jeanious

skonhetsblogg-sminkblogg-isadora-jeanious

Nu ska jag gå och fortsätta fira min sambos födelsedag och räkna ner timmarna till min egen!

Har ni hunnit testa dessa nagellack än? Vad tyckte ni om dem?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × ett =