Dessa har legat här hemma ett tag nu och jag tycker nu att hösten är här och redo för lite höstnytt från Isadora!

De släppte för någon månad sedan (läs augusti haha) ögonskuggepaletter, läppstift, nagellack, ögonbrynspuder och en eyeliner men det jag hämtade med mig hem var läppstiften och nagellacken (då det är saker jag använder mest). Läppstiften är väldigt fina! Jag var lite skeptisk mot deras Nude variant men den är finare på än i förpackningen om vi säger så då den får en lite mer mauve färg. Nagellacken har jag använt non stop sedan jag köpte dem och Isadora har väldigt bra kvalité när det kommer till både nagellack och läppstift.

Nagellack:

  1. 518 Bohemian Rose
  2. 519 Dark Romance
  3. 517 Urban Green

Läppstift:

  1. 175 Cool Cashmere
  2. 176 Bohemian Rose
  3. 177 Dark Romance

sminktips

skonhetsblogg

sminkblogg

skonhetstips

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

nitton + 6 =