Fick dessa fyra hemskickade och är eld och lågor. Jag har ju köpt på mig två av Isadoras Twist-up Matt Lips (ni hittar swatches på dem här) men har inte hittat de andra i kollektionen men nu fick jag som sagt hem dessa i brevlådan idag ( och två av deras nya matta nagellack, de kommer upp bilder på dem under morgondagen) och jag är SÅ glad. Finns det något i världen som jag älskar så är det läppstift och är de matta så är det ett hallelujah moment. De som jag tidigare har köpt har jag använt flitigt, vi snackar varje dag sedan jag köpte dem och är helt kär. De är riktigt bra. Krämiga, välpigmenterade och lättapplicerade. Dessa ska vara ute i butik nu men jag har som sagt inte sett dem i Norrköping än, men de kommer garanterat väldigt snart. Pris: 129kr/st

sminkblogg-sminktips

sminktips-skonhetstips

 

 

sminkblogg

 

sminktips

skonhetstips

skonhetsblogg-skonhetstips

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tolv − 11 =