Bättre sent än aldrig, här kommer Isadoras nya matta nagellack. Anledningen till att jag inte lagt upp något tidigare är helt enkelt att jag älskade lacket 820 Soft Skin (nude med inslag av grått och lila) så mycket att jag inte ville ta bort det. Men nu har jag lyckats ta mig samman och har även testat det andra vilket också var superfint. Kul med fler blå nagellack i höst, både Chanel och Dior har jättefina lack i sina kollektioner men jag har inte sett något fint i den mer prisvärda klassen förrän nu. Plus att det är matt, vilket gör det väldigt mycket finare. Det som jag även gillade extremt mycket med dessa är att det ser ut som att det är skimmer i dem även när det har torkat matt, så skimrigt matt om det gör någon klokare! Ha dock i åtanke att en av dem saker jag är sämst på i världen är nog att måla naglarna, så jag ber om ursäkt för det haha. Dock var borsten bred och gjorde det lätt att applicera. Detta lack appliceras i 2 lager eftersom man inte ska använda underlack, det tar bort den matta effekten.

Dessa lanseras vecka 42 så ni får hålla ut lite till. Det kommer även fler färger (det gröna som heter Green Planet kommer jag sikta in mig på, det är sjukt fint!).

Pris: 79kr/st

skonhetstips-isadora

 

sminktips-isadora

skonhetsblogg-isadora

 

 

*Pressutskick

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

8 + 2 =