skonhetsblogg-sminktips-julsminkning-nyarssminkning

Hej skönhetsnördar, jag hoppas att ni har en sjukt härlig dag idag!

Jag har verkligen längtat efter att få göra den här videon! Jag fick flertalet förfrågningar om just denna palett förra julen om att göra någon jul- & nyårssminkning med den, men jag hann dessvärre inte. Nu har jag äntligen tagit tag i livet och gjort hela 3 snabba och lätta sminkningar som alla går på mellan 10-12 minuter. Hur amazing är inte det?! Massor tycker jag som alltid får sminka andra på storhelgen vilket lämnar ytterst lite tid till mig själv att göra mig i ordning. Snabbt och enkelt ska det vara helt enkelt! Jag hade tänkt att ge en lite mer ingående recension på paletten här och sedan har jag länkat till min tutorial på Youtube som ni kan se nedan:)

Let’s get real, jag älskar Isadoras läpprodukter! Jag har verkligen inte något att klaga på alls, ni vet ju hur mycket jag gillar dem! För det första så fortsätter Isadora på samma tema som innan där de kompletterar läppstiften till redan befintliga läppennor, vilket är sjukt jäkla bra. Läppennorna i sig är krämiga, rika på pigment och lättapplicerade. Just att de blir vattenfasta i finishen är även det amazing med tanke på att just läppennan är något jag själv vill ska sitta länge även om läppstiftet försvinner, på så sätt lämnas inte munnen ful och fläckig. När det kommer till läppstiften så är de sjuka i pigmenteringen, ett drag så har du en fulltäckande läpp vilket är ett hallelujah-moment. Desto mindre krångel och desto kortare appliceringstid är i min värld det bästa, en solklar guldstjärna.

Ögonskuggspaletten är som sagt samma som förra året, vilket jag som älskar nyheter tycker är lite synd. Däremot, som jag också nämnde i min Haul-video, så kan du som inte fick tag i den förra året få möjligheten att köpa den i år. Färgvalet i paletten känns som en klassis jul/nyårs-look, mycket guld, glitter och en och annan mörk färg för att kunna variera sig med flera olika sminkningar. Jag tycker inte att färgerna släpper pigment vid applicering, men eftersom jag har känsliga ögon och inte klarar att få ens lite skugga i dem, så tar jag alltid för vana att spraya borsten med lite MAC Fix+, ögondroppar fungerar även det utmärkt om du har det hemma. Detta ger även lite extra lyster och en mer metallisk effekt till finishen. Utöver det så är skuggorna lätta att blanda och sitter riktigt bra på ögat under många timmar. Det enda jag hade önskat är att den lila skuggan skulle vara lite lite mer lila, när den blandas ut så blir den lite för mörk för min smak och tappar lite av den lila effekten. Men jag ska inte klaga, den funkar sjukt bra tillsammans med resterande färger och alla har vi väl våra egna preferenser när det kommer till färger och nyanser.

Mascaran är min absoluta favorit i hela Isadoras utbud så jag blev riktigt glad när de hade valt den även detta år.

Är du en av dem som följer min blogg så får du jättegärna gå in och följa mig även på Youtube, jag hade verkligen uppskattat det<3

3 Kommentarer
 1. Maria says:

  Underbara sminkningar. Är det Alex byrå du har till höger på bild från IKEA. Vill köpa den för mitt smink kan du rekommendera den mvh Maria kram.

  Svara
  • josephine says:

   Tack<3 Jamen precis, det är Alex från IKEA! De är bra eftersom de rymmer mycket, men jag gillar inte att lådorna inte går att dra ut hela vägen, halva lådan kommer man inte åt om man skruvar fast skenorna (vilket jag inte gjorde) och då fungerar det bättre haha 🙂

   Svara
 2. Maria says:

  Ja bra då får jag tänka på SKENorna för vill kunna dra ut hela vägen och att det stoppar love your blogg ha en underbar jul. Kram.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + 9 =