skonhetsblogg-sminkblogg-kat-von-d-contour-palette

Hur mycket har jag inte dräglat över Kat Von D Shade Light Eye Contour Palette? Jag är väldigt förtjust i Kat Von D:s contourkit och har haft höga förhoppningar på hennes andra produkter. När jag väl kom fram till dem så blev jag inte så exalterad som jag trodde och det slutade med att jag enbart inhandlade mig denna. Men jag ångrar inget, den här är riktigt bra!

Kat Von D Shade Light Eye Contour Palette innehåller enbart matta skuggor for once och allt som allt så är det 12 olika färger. Något som jag gillar skarpt är att den är uppdelade i tre olika delar: en del med 4 kalla färger, en del med 4 neutrala samt en del med 4 varma färger. De swatchade färgerna nedan är från den varma paletten. Är du ute efter en vardagspalett så har du hittat rätt! Den är även ett bra komplement om du vill göra en smokey eye i svart eller mörkbrunt men paletten innehåller även många bra transition shades (övergångsfärger?) att lägga i globlinjen om du vill gå in med en färgstarkare skugga.

Gällande kvaliten på skuggorna så är den top notch. Några av dem var lite smuliga, och då syftar jag på att det föll mycket skugga när jag applicerade den på ögat. Trots det så är de lättblandade, krämiga och väldigt pigmenterade. De ger även ett välpigmenterat och jämnt resultat när du använder borste, vilket är det som egentligen räknas tycker jag. Med följer också en liten manual med tips på hur du kan lägga dina skuggor.

Pris: 470kr och finns på Sephora (kan gå att hitta billigt på E-bay om man har tur och tålamod)

skonhetsblogg-kat-von-d-shade-light-eye-contour-paletteskonhetsblogg-sminkblogg-kat-von-d-shade-light-palette-eyes

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv − 11 =