Jag har ett otroligt runt ansikte och är i stor behov av contour och Kat Von D:s contourpalette Shade Light har varit min dröm sedan den kom ut, men tyvärr säljs inte de produkterna på Sephora i Sverige och av någon konstig anledning så skeppar de heller inte från Sephora i USA. Dock så var jag runt på Ebay och hittade den med billig frakt, utan tullavgifter och inget påslag på produkten (!) så äntligen är den min! Jag hade fruktansvärt höga förväntningar på den här produkten och den lever upp till dessa, den är nog tom lite för välpigmenterad! Man ser det bla. på min näsa, jag var hur lätt på handen som helst, men ändå så blev det väldigt intensivt.

Såhär är det, den kom med jättebra färger:

Ljusa: Lucid; ljus med rosa underton,Lyric; ljus med gul underton, Levitation; ljus med underton av persika

Mörka: Sombre; mörk kall mot det gråa, Shadowplay; medium mörk varm, Subconscious; mörkt kall brun

De blandar sig superlätt MEN den innehåller SÅ mycket pigment att man inte kan svepa på jättemycket åt gången till skillnad från ex. Anastasia Beverly Hills palett. Självklart så fläskade jag på med ganska mycket på borsten direkt och upplevde den berömda kakan i ansiktet. Så jag fick tvätta bort och göra om.

Men har du tillfället att köpa den så skulle jag inte tveka, kom bara ihåg att du måste vara försiktig vid appliceringen.

shade-light-kat-von-d-skonhetsblogg

kat-von-D-skonhetsbloggskonhetsblogg-Kat-Von-D-light

 

 

3 Kommentarer
 1. Caroline says:

  Tänkte bara flika in att Kat von D lanserats i Sverige på nordiska sephora 🙂 Det kom ut två produkter nu in oktober/november och sedan ska resten av produkterna komma i februari. En av de som kom nu var faktiskt shade and light paletten. Tänkte så du vet det! Jag har den personligen och älskar den, mycket bättre än Anastasia

  Svara
  • josephine says:

   Heej! Jo jag hörde att de lanserats i Sverige, jag hade tidigare hört månaden februari men det var tydligen resterande sortiment, så jag får dementera mitt eget rykte! haha Jomen visst är den bättre? Så mycket mer pigment, verkligen sjukt bra 😀

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Contour: Kat Von D Shade Light Cream Contour: Smashbox Step-by-step Contour Stick […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × 2 =