Dåligt med uppdateringar under min lediga och regniga helg som spenderats på IKEA och Media Markt.  Jag är så extremt irriterad på den svenska sommaren, här har jag väntat ett år på värme och sol och det enda jag får är 2 sketna soldagar. Norrköpingssommaren är sämre än sommaren i Norrland i år. Under 1 av de 2 dagarna i solen brände jag mig ju så klart (för lågt solskydd…) och har nu börjat att flaga, trots mina försök med så mycket aftersun och återfuktande jag förmått. Jag vill rekommendera Kicks egen sugar scrub till er som är i min situation eller bara vill ha världens bästa kroppspeeling.  Den luktar himmelskt (sött av aprikos) och innehåller något som känns som råsockerkorn, denna tillsammans med en peelinghandske är kanon. Fungerar klockrent inför en vända med brun utan solen och tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och strålande. Fruktansvärt bra och att den är fairtrade är ett stort plus!

Pris: 129kr

sminkblogg-skonhetsblogg-kicks

 

sminkblogg-skonhetsblogg-kicks-sugarscrub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Lancome Hydra Zen Night Mask Ansiktsskrubb: Formula 10.0.6 Three Times Sublime Body scrub: KICKS Skin Treat Pure Natural Oils Sugar Scrub Brun-utan-sol: ST Tropez Self Tan Express Advanced Bronzing […]

  2. […] Kicks Sugar Scrub – Need I say more, den skrubbar bort döda hudceller som en kung samtidigt som den luktar […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

17 − 7 =