GOTT NYTT 2018!! Det är alltid med lite vemod som jag går in i ett nytt år känner jag. Det är roligt och spännande men samtidigt lite tråkigt faktiskt. Men i år känns det fantastiskt att se tillbaka på 2017, jag har hunnit med så otroligt mycket och det finns massor jag är sjukt tacksam över. 2017 för mig har inneburit både bröllopsplanering och så fick jag äntligen säga Ja till mitt livs kärlek (vilket i sin tur förde med sig att jag fick träffa min bästa vän som jag sällan träffar eftersom hon bor i Pite). Jag har tagit körkort, skaffat en sprillans ny bil, fått fast anställning på mitt drömjobb och så har jag blivit moster till den UNDERBARASTE bäbisen i världen! Jag har fått öva upp mina kör-skills genom att köra i både Stockholm, Malmö, Lund och Köpenhamn, vilket jag är sjukt stolt över faktiskt med tanke på att jag inte ens haft körkort i 1 år hahah. Har även dragit igång med Youtube mer och mer och mitt följarantal har ökat både på bloggen, Youtube och Instagram. Hur jäkla underbart är inte det?!

När jag tänker efter på vad som har gått totalfel under året så kommer jag bara på 2 saker; jag blev påbackad i juni av en idiot som verkligen inte borde få ha körkort. Det andra sugiga är att jag i april fick en diagnos för en tarmsjukdom som heter Ulcerös Kolit. Det är det enda som jag faktiskt kan känna har fuckat upp mitt liv totalt och aldrig kommer göra att det ens blir lite likt igen. För dig som inte vet vad det är för något så är det i korta drag en autoimmun sjukdom som attackerar frisk vävnad och skapar inflammationer, på mig just i tarmarna. Innebär att jag konstant har SJUKT ont i magen, kan knappt äta något alls utan att kroppen reagerar på det, är extremt trött eftersom tarmarna inte tar upp lika mycket näring som vanligt och ja, förstör mitt liv allmänt. SÅ, 2018 är ett år som jag måste börja om från scratch med kost, träning och ny medicin, vilket känns som en rejäl nystart samtidigt som det är väldigt överväldigande.

skonhetsblogg-sminktips-nyarssminkning

Jag gjorde i alla fall en sminkning till nyår som jag tycker blev riktigt fin, det är något visst med guld och lila i kombo alltså. Jag spelade in en tutorial och den finns längst ner och alltså jag ber om ursäkt för brummandet i slutet på videon. Jag har köpt en ny ringlight och hade ingen aning om att den brummade när den blir varm hahah Min mic stod precis framför, vilket den aldrig brukar göra annars. Jag använde lite nytt smink som jag inte testat förut eftersom det på senare tid blivit mycket Haul-videor på min Youtube.

Paletterna jag använde kommer från Colourpop och jag blandade färger från paletterna You had me at Hello och All I see is Magic. Det är två riktigt riktigt fina paletter och jag kommer att lägga upp lite mer bilder på just dem under januari tänker jag så att ni kan få se swatches och allt. Jag använde mig även av Jolie Beautys Bomb Dot Com Palett vilken är FYLLD med glitter i så otroligt många olika färger, AMAZING!

skonhetsblogg-sminkblogg-colourpop-makeup-artist

▷PRODUKTER ANVÄNDA:
Ögon:
Pro Longwear Paintpot – Soft Ochre
Eyeshadow Palett – Element Of Surprise
Eyeshadow Palett – You had me at Hello
Lancome Waterproof Eye Kohl – Svart
MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara

Läppar:
Ultra Satin Lip – Alyssa
Ultra Glossy Lip – Aquarius

Bas:
MAC Strobe cream – Goldlite
Smashbox Step by step Contourkit
Tarte Shape tape Concealer – Fair Beige & Light Neautral
Sensai Translucent Loose Powder
Bobbi Brown Bronzing Powder – Golden Light
Smashbox L.A Lights Blush & Highlight Palette – 2 Pacific Coast Pink
MAC Highlighter – Oh, Darling! (Använder Wisper Of Guilt som dessvärre helt slutsåld men Oh, Darling! är 99% samma färg!)
Glamglow Glowsetter Settingspray

Bryn:
Anastasia Brow Wiz – Taupe
NYX Micro Brow Pencil – Ash Brown
Anastasia Brow Gel Clear

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sju − 5 =