Fick en förfrågan om att göra en neutral sminkning och jag älskar när ni ber mig göra saker som ni vill se, det gör allt SÅ mycket roligare för mig 🙂 Så det här blev resultatet (du ser tutorial:en längre ner) och på köpet fick jag använda många nya produkter som jag köpt på mig under den senaste månaden. Jag har varit RIKTIGT duktig och verkligen hållt sminkshoppandet till det minimalaste, men jag har så pass mycket produkter att det tar tid att hinna testat dem. Paletten och pigmentet köpte jag i december och det bör säga en hel del haha. Paletten från Urban Decay verkar dock ha utgått, men de har tagit in en billigare variant, som jag länkar nedan, som jag kan rekommendera istället. Den har allt man behöver helt enkelt för att göra en liknande look som den här och många andra basic vardagslooker.

De nya produkterna jag använde är blanda annat Estee Lauders Bronze Goddess bronzer i färgen Medium. Alltså kan jag ha hittat The bronzer? Jag tror det! Och den såg inte alls ut som de jag letat efter haha. Jag har sökt en gyllene chokladbrun färg och varit missnöjd i princip varje gång, men denna ser ut som skit rent ut sagt och den blir fin på. Den har en kallare nästan rosa underton som gör att man ser solbränd ut på ett fint sätt. Jag är både imponerad och förvånad på en och samma gång. Den är lättutblandad, fint pigmenterad och den innehåller en mikroskopisk del skimmer som blir amaaaazing på. Tack Brianna Fox alltså, som rekommenderade den i en av sina videor. LOVE IT!

Den andra nya produkten kommer från Make Up Store och det är deras Deluxe Wonder Powder i färgen Kalahari. De har även en djupare färg Gobi, som fungerar för dig med en djupare hudton. Jag kan inte ens förklara för er hur länge jag sökt ett sådant här puder. Min långa kravlista har varit: haltransparent, LYSTERGIVANDE, löspuder, ej skimmer, ej glitter, ej se flottig ut,

▷PRODUKTER ANVÄNDA:
Bas:
Systane Hydrating Eyedrops (finns receptfritt på apoteket)
Lancome Visionnaire Serum
Lancome Visionnaire Creme Day
Lancome Teint Idol Ultra Wear – 010
Lancome Teint Idol Ultra Wear – 045
Tarte Shape Tape Concealer – Light Neutral
MAC Studio Fix Powder+Foundation – NC15
Sensai Loose Powder Translucent
Linda Hallberg Infinity Palette – Cigarr
Estee Lauder Bronze Goddess – Medium
Elizabeth Arden Blush – Sweet Peach
Makeup Store Deluxe Wonder Powder – Kalahari
MAC Fix+
OFRA Highlighter – Rodeo Drive (20% rabatt på Bangerhead)

Ögon:
Urban Decay Ultimate Basics – Commando, Faith, Lockout, Blow  (slut online, troligen utgått)
Skulle rekommendera denna istället:
Urban Decay Naked Basics
MAC Pigment – Tan
MAC Extenden Play Gigablack Lash

Bryn:
Anastasia BH Brow Wiz – Taupe

Läppar:
Kicks Beauty Lip Plumper – Sweet
YSL Tatouage Couture Lipstick – 23 Singular Taupe

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

18 − sjutton =