Hej allihopa! Jag glömmer ibland att uppdatera här, för tillfället så är jag sjukt inne i Youtube. Ni har väl inte missat att ni kan prenumerera på min kanal här?! Jag tycker verkligen att själva tutorial delen blir mer pedagogisk när man kan förklara det istället för att skriva det. Det blir ju även att man recenserar produkter där också 🙂

En av de senaste videorna jag har lagt upp är en vårinspirerad look med rosa toner. Där jag använder mig av bland annat BareMinerals Palett som heter Bare Naturals. Den har jag faktiskt gjort en recension på redan, länkar den här. Den är så SJUKT fin och pigmenterad! Jag älskar att den är kallare i tonen, vilket inte är så jättevanligt känns det som för tillfället. Det är mer varma röda, rosa och orange:a paletter som är på tapeten.

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminkblogg-bare-minerals-bare-naturale

 

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bas:
MAC Strobe Cream – Goldlite
MAC Strobe Cream – Silverlite
Smashbox Foundationstick – 2,2
Estee Lauder Double Wear – 1N1 Ivory Nude
Estee Lauder Double Wear – 3N2 Wheat
Isadora Matt Fixing Blotting Powder – 05 Sheer Sand
Isadora Face Sculpting – Sun Glow (verkar enbart finnas i butik)
Isadora Face Sculptor Strobing – Warm Glow

Bryn:
KICKS Beauty Powder Brows – Taupe

Ögon:
BareMinerals READY 14.0 Eyshadow Palette – Bare Naturals
KICKS Beauty Chubby Waterline Eyeliner Brown- Brunsvart
Sensai 38 grader Mascara – Black

Läppar:
Jeffree Star Liquid Lipstick – Chrysanthemum
Maybelline Superstay Matte Ink. Lipstick – 5 Loyalist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tre × fyra =