Har testat Chanels primer Le Blanc de Chanel ett bra tag nu, mest för att jag inte ville skriva en snabb recension på en så pass dyr produkt. Det är en multiprodukt som först och främst är en uppljusande primer som appliceras innan foundationen. Den går även att blanda ut med din foundation för att få en lystergivande effekt men även för att ljusa upp en för mörk foundation.Vill du så kan du applicera denna som en highlight även efter foundation på käkben, i pannan etc. När du applicerar den som en vanlig primer så jämnar den ut rynkor och fina linjer och tar även bort ojämnheter i huden. Den smälter in i huden snabbt och är lättblandad.

Le Blanc de Chanel är fri från olja.

Jag har lite svårt att testa nya primers då jag älskar MAC Prep+prime natural radiance, men den här är väldigt bra om du vill ha en lystergivande effekt, vilket jag vill. Eftersom den är oljefri fungerar den på fet hy och jag som har en fet T-zone tycker att den får sminket att hålla både i pannan och på näsan under hela dagen. I och med priset så kommer jag att vara sparsam då jag fortfarande tycker mer om MAC:s, som även är billigare.

Pris: 489kr den finns att köpa i utvalda Kicksbutiker (i Linden i Norrköping) men även på Parfymeri L på Drottninggatan.

 

skonhetsblogg-chanel-le-blanc-de-chanel-primer-sminkblogg

skonhetsblogg-sminkblogg-chanel-primer

Ingredienser – Le Blanc de Chanel

EN: Water, Ethylhexyl Palmitate, Talc, Neopentyl Glycol, Diethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Silica, Caprylic/Capric/Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Witch Hazel Water, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, HDI/Trimethylolhexyllactone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Butylene Glycol, Alcohol, Phenoxyethanol, Tribehenin, Silica Dimethyl Silyate, Methylparaben, Disteardimonium Hectorite, Propylparaben, Fragrance, BHT, Laminaria Digitata Extract, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Disodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Licorice Root Extract, Butylparaben, Ethylparaben, Denatonium Benzoate, Titanium Dioxide, Mica

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sex + femton =