God morgon!
Tänkte dela med mig av lite tips gällande ögonbrynen. Har själv problemet med superlånga hårstrån samt att det ena ögonbrynet växer längre ner än det andra. Har aldrig vågat gå till någon specialist eller göra något själv, förutom att plocka de hårstråna som var helt off, mycket också för att jag gillat att ha naturligt stora ögonbryn, men häromdagen fick jag nog. Fick ett tips av en vän om att klippa brynen. Var dock jäligt svårt med en slö ikea-sax så det är inget jag rekomenderar. Men nedan kan ni se ett lätta tips på hur ni kan gå tillväga om ni vill fixa brynen hemma utan att klippa för mycket (vilket jag råkade göra när hunden sprang förbi mig och puttade till mig. Så ja, jag har nu ett litet hack i det ena. hahaha). Ber om ursäkt för lite halvsuddiga bilder men det var assvårt att fota^^
1. Jag började med att fylla i mina ögonbryn med en svar geleliner. Det var då lätt att ta bort de hårstråna som var utanför färgen och få dem någorlunda jämna.
2. Borsta sedan hårstråna uppåt. Ta sedan en mindre sax och klipp av hårstråna i linje med ögonbrynets övre del. Som ni ser, megalånga hårstrån!
3. Är det så att du inte vill fylla i dina ögonbryn så är det klart så, men nedan ser du lätta tips på hur du fyller i ögonbrynen på ett bra sätt (enligt mig då såklart^^). Borsta upp hårstråna igen, då ser du lättare linjen under och kan fylla i den.
4. Måla sedan en linje på vart du vill ha brynen, eller förslagsvis längst existerande hårlinje. Använder du en Anastasia penna är det lättast att inte måla direkt på utan att måla med pennans kant för att inte få en för stark linje. Fyll sedan i ögonbrynen nedifrån och upp. (att tänka att du målar nya hårstrån är ett bra tips). För att få ett naturligare resultat bör du även måla med en ljusare färg alternativt var lättare på handen just längst fram vid ögonbrynet. Fyll i det lite mörkare just i slutet.
5. Gör sedan samma sak fast på ovansidan, så borsta ner stråna, fyll i och borsta ut dem för att blanda ut färgen! Klart!
Produkter, ögonbryn:
Anastasia Brow Wis – Caramel
Anastasia Clear Brow Gel
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sexton − 13 =