skonhetsblogg-mega-volume-miss-hippie

Måste tipsa om världens (hittills) bästa mascara! Den klår min favorit från MAC med hästlängder. Det är en mascara som gör en Adelle entré som får alla andra att svimma och bara: Hello, it’s me. Bam. Det är Loreal Mega Volume Miss Hippie jag pratar om. Den lovar megavolym, vilket egentligen är vad hela mascaran går ut på om jag förstått det rätt. För dig som har följt min blogg ett tag kanske du läst alla mina klagomål av mina korta fransar (vilket har blivit betydligt mindre sedan jag testade DR Temt Fransserum, mina fransar har blivit mycket längre) och varje gång jag har testat en mascara har jag bara känt: Why God, why? Why me?  Men nu, nu har jag hittat den! Känslan när man sveper med mascaraborsten och änglarna börjar sjunga? Så kände jag. Jag var nästan säker på att jag hade glömt lösfransarna från dagen på men nej (ja, jag dubbelkollade…). Jag blev så exalterad att jag skickade en massa bilder till min stackars syster och bara: Kolla på det här underverket Johanna! Hon förstod vilket big deal det var för mig med mina korta stumpfransar som helt plötsligt svepte upp till ögonbrynen efter ett lager mascara, jag hoppas ni också förstår.

Jag har testat Loreal Mega Volume Miss Hippie åtskilliga gånger och den är lika bra varje gång, det finns ju vissa förrädiska mascaror som är amazing första gången och sen aldrig mer. För övrigt så sitter den riktigt bra under dagen, däremot kan jag säga att den inte är varken vattenavstötande eller vattenfast. Beviset fanns att se för dem som var närvarande när jag hacka lök igår…

Pris: 139kr, finns bla på Kicks och HM.

 

skonhetsblogg-sminkblogg-loreal-mega-volume-hippie

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-loreal-mega-volume-hippie

skonhetsblogg-loreal-mega-volume-hippie

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

14 − 7 =