Jag missade ju självklart (så jäkla typiskt mig) att ta med mig kameran på Daisy Beauty Expo. Därför så har jag varit lite smått seg med att lägga upp bilder från eventet, jag hade enbart min mobilkamera och nja, min standard har dessvärre höjts lite smått och kräsna jag vill inte lägga upp de halvpixliga bilderna haha. Jag hade satt batteriet på laddning, packat ner extra blixten och i min morgonstress så gick jag utan kameran. Men, jag är smått kass på att vrida tillbaka tiden så det är bara att acceptera. Liksom förra året så var jag sjuk (det är de där första veckorna i januari som totalt slår ut hela kroppen, garanterat en följetong av de  2 dagar ledigt jag hade under jul och nyår). Utöver min extremförkylning så levde jag livet och det var exakt lika magiskt detta året som det var förra, jag känner mig bara så jävla lyckligt lottad att jag får åka dit, ni anar inte!

skonhetsblogg-loreal-varnyheter-hudvard-

Den första stora nyheten är självklart L´oreals nya hudvård men även deras hårvård (som får ett annat inlägg då jag håller på att testa dessa nu, loving it so far!). Hudvården som kommer nu i februari är 3 olika serier: Pure Clay, Rare Flowers och Purified Water vilka ersätter den tidigare serien Sublime. Just Rare Flowers, som vi fick hem att prova, är till för torr och känslig hud. Min hud är kaos, förra året så sa de att jag hade fet och problem hy, jag har inte ändrat min hudvårdsrutin speciellt mycket och använder inte mycket uttorkande ’acne’ produkter, snarare tvärt om. I år så har jag torr hy haha. Men jag håller med dem, min hud är yttorr och blir sällan fet, jag har heller inte ett jättestort problem med finnar längre, utan det är oftast på halsen, vilket kännetecknar hormoner.

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-loreal-rare-flowers

Nog pratat om min hud, Rare Flowers kommer i superfina förpackningar och är som sagt till för den torrare och känsligare huden. Sammanlagt kommer denna serie att ha 5 olika produkter. De produkter du inte ser på bilderna är deras mjukgörande och fuktgivande ansiktsservetter, dessa kan du använda att ta bort sminket med innan tvätt, men även som ett alternativ till tvätt (vilket jag själv inte skulle rekommendera då man inte får bort allt ordentligt). Den andra produkten är en rengörings gel som kommer på tub. Just en gel kan vara lite hårdare för någon med torr och känslig hud, denna ska dock mjukgöra och tillföra fukt för att fylla upp de behoven.

skonhetsbloggare-sminkblogg-loreal-hudvard

Produkten jag är mest exalterad över att få testa är deras Makeup Removal Cream! Det är en tjock, krämig produkt som du masserar in i ansiktet för att lösa upp din makeup och sedan torkar av med en fuktig trasa eller bomullsrondell.

skonhetsbloggare-skonhetsblogg-loreal-rare-flowers

De har även en Cleansing Milk som är som det låter, en rengörande mjölk. En rengöringsmjölk är riktigt bra för torr hy då den är skonsam och mjukgörande samtidigt som den tar bort orenheter. Använd denna på en bomullstuss och dra den över ansiktet för rengöring, man sköljer alltså inte bort denna med vatten efteråt utan avslutar enbart med en toner. Jag älskar ju att den kommer i en pumpflaska!

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-loreal-hudv[rd

Som avslut efter samtliga rengöringar kommer en toner (ansiktsvatten) och deras variant heter Purifying Toner. Denna appliceras på en bommulstuss och sveps över ansiktet för att återställa PH-balansen i huden och även fånga upp smuts som rengöringen har missat. Samtliga produkter luktar riktigt riktigt fräscht och gott och innehåller lugnande ros och jasminextrakt. Jag uppskattar verkligen att de kommer i stora flaskor och priset är riktigt bra, mellan 65-99 kr/st.

Vad tror ni, är det några produkter ni är sugna på att testa?

*Înlägget innehåller pressprover, läs mer under min PR-policy.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

12 + nio =