lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Hur fantastiskt är det inte att det redan är midsommarafton?! Det känns alltid som att det är den här perioden man längtar extra mycket till om man bor i kalla Sverige. I skrivande stund sitter jag faktiskt på vår inglasade altan och vädret är förvånansvärt fint (JINX!), det kanske blir en mindre regnig midsommar i år, håller tummarna! Jag tänkte i alla fall dela med mig av mina 3 midsommar favoriter från lyko, eller måsten if you will, som kommer vara fina när du ska på midsommarfest eller annat sommargalej senare under semestern! Vill du ha fler produkttips så hittar du mina tidigare samarbetsinlägg med Lyko här och här.

lyko sminkblogg skonhetsblogg

Magisk krämskugga från Milani

Milanis krämskugga är MAGISK! Ser ni reflektionerna?! Den torkar ner ‘matt’ vilket gör den riktigt riktigt hållbar. Den går att använda både som ögonskugga men även användas tillsammans med en tunnare pensel för att lägga den som en eyeliner. Älskar också att den går att bygga till en täckande skugga men går också att lägga tunnare för en skirare finish. Färgen jag har heter Prismatic Light och den är fantastisk! Den har en brunare bas med lila, turkost, grönt och blått skimmer/duochrome, Lyko har 2 färger till som också är superfina! Jag tänker mig denna idag med en varmare brun eller orange i globlinjen, det kommer bli sjukligt!

Pris: Milani Hypnotic Lights Eye Topper – Prismatic Light 209kr

skonhetsblogg sminkblogg lyko

Favoritfransarna från House Of Lashes

Mina favoritfransar of all time är House of Lashes Iconic Lite! De är dramatiska, men inte för dramatiska. De är lagom långa för mig med små hooded eyes och jag känner aldrig att de blockerar ögat, om ni hänger med på vad jag menar. Jag kan ibland känna att det blir som en svart mur och att ögat stängs in av för täta fransar, men inte med dessa. De är så drömmiga! De är sjukt lätta att applicera och frågar du Angelica Nyqvist så går de att använda ca 20 ggr, frågar du mig så säger jag 10 ggr hahaha. Vet inte varför jag är så slarvig, men i alla fall, är du noga med dem så håller de verkligen länge.

Tänkt dock på att limmet säljs separat. House Of Lashes lim är dock värt att investera i då det sitter riktigt bra.

Pris: House Of Lashes – Iconic Lite 189kr

house of lashes iconic lite lyko skonhetsblogg

Rimmels perfekta nudeläppstift!

Sist men inte minst så klarar man ju inte livet utan det perfekta nude-färgade läppstiftet! Och Rimmel var inte bara en kultklassiker när det kommer till billigt och bra smink utan är lika trendiga nu. Visste ni att Rimmel var ett av de exklusivaste märkena man kunde använda förr? #älskarmakeuphistoria. Priset på detta stift är chockerande lågt för vad man får för pengarna! Just den här färgen är en färg framtagen tillsammans med modellen och deras spokes woman Kate Moss. Älskar hur den är ljus, men inte för ljus, och rosa, men inte för rosa. Det är verkligen en perfekt nude för någon med ljus till medium hudton.

Själva hylsan är ju den i sig bara superfin och stilren. Stiftet sitter fantastiskt bra under dag och kväll. Det är lätt att återapplicera utan att det blir kakigt eller samlar upp sig på läppen. Det känns också återfuktande på läpparna vilket gör att det verkligen inte stör under dagen. Det finns ju som ni ser även fler färger i utbudet.

OBS!! Jag har lånat swatchbilden nedan då jag inte kunde få till en egen!

Pris: Rimmel Lip Lasting Lipstick x Kate – 42 Nude69kr

rimmel kate moss skonhetsblogg

Bildkälla: https://www.pinterest.ch/pin/259660734750966797/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

13 + 12 =