sminktips-mac-lipstick

Dessa följde med mig hem från senaste turen till Emporia i Malmö, dock sjukt tråkigt att köpa då jag redan haft dessa hemma, oöppnade, men råkat lägga dem på ett osmidigt ställe då min minsta hund ätit upp dem, eller iaf bitit sönder bägge behållare. Dessa MAC läppstift är i formulan Cremesheen och innebär att de är pigmenterade, men glossiga och väldigt lätta i täckningen. Just färgen Creme cup hade jag för riktigt länge sedan och har verkligen tyckt om i många år, riktigt fin till både brud och balsmink. Pure Zen har jag hört ska vara fin till ljusare hy så därför tänkte jag testa det. När jag köpte dem och visade dem för både min svägerska och sambo så såg de ut att vara två exakt likadana färger, kände mig sådär lyckad, men nu när jag swatchat dem och testat samt tagit bilden bra ljus så ser jag att de är väldigt olika. Pure Zen är mer persikofärgad och Creme Cup drar åt rosa. Ett tips jag har är faktiskt att lägga MACs Miniralized Lipgloss i färgen

Som ni ser på bilden nedan är de väldigt krämiga och glansiga i finishen.

Pris: 179kr/st

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips

skonhetsblogg-sminkblog-mac-pure-zen

skonhetsblogg-sminktips-mac-cosmetics

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × fem =