skonhetsblogg-sminkblogg-mac-spellbinder-rouge

Jag är ingen rolig rouge person. Har använt exakt samma färg i princip varje dag de senaste 2 åren; MAC peaches. Sådär lagom tråkig att den knappt syns men ändå ger lite färg, det positiva är att den passar i princip alla så det är en lättburen färg. Jag har nu äntligen köpt ett nytt! Färgen heter Spellbinder och kommer ifrån MACs kollektion Faerie Whispers. Det är också en super basic färg som passa i princip alla, den är dock mild i pigmenten så har du en mörkare hudton så skulle jag nog avstå då den inte ger jättemycket färg. Färgen beskrivs som pastell gul och rosa , vilket jag vid närmare eftertanke kan hålla med om trots att det låter lite lustigt. Jag skulle kanske beskriva den som en ljus korallrosa med varm underton. Spellbinder har en satinfinish och ger ett härligt glow åt kinderna, det är nästan så man skulle kunna tro att det är skimmer i det, fast ändå inte. Desto mer du buffar in den på kinderna, desto mer glöd ger det.

Pris: 240kr

Jag tänkte även introducera min nya favoritmascara för er; Extended Play Gigablack Lash. Borsten ser inte mycket ut för världen men jag har, efter att ha testat åtskilliga mascaror med enorma borstar, beslutat mig för att less is more gällande mascaraborstar. Den kommer in när fransrötterna och ger både volym och längd utan minsta ansträngning. Det här är bland de bästa mascaror jag testat. Jag tog färgen i extrasvart, men den finns även som vanlig svart. Som ni ser så har jag väldigt ljusa fransar, jag har ingen primer och har inte böjt fransarna på ’efter-bilden’.

Pris: 190kr

skonhetsblogg-sminkblogg-mac-spellbinder-rougeskonhetsblogg-MAC-spellbinderskonhetsblogg-sminkblogg-mac-extenden-play-gigablack-lashskonhetsblogg-sminktips-mac-extenden-play-gigablack-lashskonhetsblogg-mac-skonhetstips

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

8 + femton =