skonhetsblogg-sminkblogg-mac-studio-fix-fluid-foundation-nw10-spf15

Eftersom jag är extremt blek så har jag svårt att hitta en bra foundation, att jag sedan har en neutral hudton gör det ännu svårare. Jag drar mot det kalla rosa hållet så det gör det kanske lite lättare att hitta något passande. Till alla er blekisar vill jag tipsa om MAC Stuido Fix Fluid Foundation. De har nämligen en extra ljus färg som heter NW10 som innehåller 80% rosa pigment och 20% gula, MAC anser att färgen är neutral men drar en aning åt rosa. Neutral vet i tusan men för mig är det the one and only foundationen jag kan använda såhär under vintermånaderna, många andra är för mörka. Det finns även en nyans mörkare, som ändå är ljus (haha) som heter NW13.

Just den här foundationen är min andra flaska och jag vaktar den med mitt liv och den förvaras långt ifrån hårda ytor. Varför? Jo, flaskan är gjord av glas. Världens sämsta idé. Historien bakom min paranoia börjar för några veckor sedan när min syster och jag var i storstaden och i hotellet vi bodde på hade de marmorgolv på toaletten. Jag hade precis tagit på mig foundationen för första gången, efter att ha köpt den samma dag, och i samma sekund som jag tänkte ’Omg det här är den bästa foundationen jag testat, den är perfekt, låt den aldrig ta slut’ så puttar jag ner den i golvet. Jaha, nähä. Det är första och förhoppningsvis ändå gången jag fäller en tår för en sminkprodukt. Min syster var dock världens bästa och köpte mig en ny flaska.

Det enda jag har lite problem med är den lätta täckningen, den går att bygga upp till medel täckning men vill du ha ett supertäckande resultat så är inte denna för dig. Jag tacklar problemet genom att lägga på ett lager, fortsätta med något annat tills det torkat och sedan köra ett lager till. Trots den lätta täckningen så är det en foundation som sitter hela dagen, det är riktigt bra hållbarhet. Studio fix fluid är oljefri, innehåller SPF 15 och jag tycker att den ger en väldigt naturlig matt finish.

Jag jämförde MAC Studio Fix Fluid Foundation med de ljusaste foundationsen jag äger och ja, den är ljus! Love it!

Pris: 275kr

skonhetsblogg-sminkblogg-foundation-mac-studio-fix-fluid-foundation-nw10skonhetsblogg-sminkblogg-MAC-studio-fix-fluid-foundation-NW10skonhetsblogg-makeup-blogg-mac-studio-fix-fluid-foundation-NW10-sminkblogg

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × tre =