skonhetsblogg

För någon vecka sedan lanserade Make Up Store en limited edition-kollektion som de döpt till Porcelain (som i porslin). Utseendet på produkterna är jättevackert i traditionellt blått och vitt. De släppte flertalet produkter: en eyedust som går i blått döpt till Mist, ett transparent Glow Compact Powder, nagellacket Jamie i liknande blå ton, blotting powder Porcelain, och det nude-färgat matta läppstiftet Belle. Jag älskar verkligen förpackningarna! Samtliga går i vitt och blått med vackra mönster, som får mig att tänka på udda och fina vintage-tallrikar. Så ja, det är därför det är ganska många bilder på förpackningarna! haha

skonhetsblogg-makeup-artist-makeup-store-makeup De två produkter jag fastnade för mest är såklart läppstiftet (hur fint?!) och deras transparenta Glow Compact Powder. Pudret kan användas över hela ansiktet eller som en väldigt diskret highlighter. Det är någon typ av skimmer i det som jag var lite tveksam till i början men när det kommer på ansiktet så är det magiskt! Det ger en riktigt härlig glöd och jag känner mig väldigt fräsch när jag har det på mig. Sjukt svårt att få med en bra swatchning på bild, så det är nog i ärlighetens namn lättare för dig att gå in och testa om du är intresserad av det.

Läppstiftet är, i mina ögon, inte ett matt läppstift. Det ger en mer satinfinish, men det gör att jag gillar det desto mer eftersom det är bekvämare på läpparna en en riktigt matt historia. Jag gillar att läpparna känns återfuktade hela dagen och det är väldigt lätt att måla med trots den nya formen på stiftet. Jag trodde att det skulle bli svårt att måla, men det är nästan lättare än ett vanligt läppstift. Måste även nämna den vackra diskret nude-brun-mauve färgen (som på mig med röda läppar blir lite mer åt det rosa hållet utan primer), jag är helt såld.

Make Up Store är helt cruelty free och av vad jag hört så kommer de att enbart ha veganska produkter framöver (eller om det redan gått igenom, någon som vet?)

Pris: Läppstift ca 185kr, Glow Compact Powder ca 345kr

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist-makeup-store

skonhetsblogg-makeup-store-limited-edition-2016

skonhetsblogg-makeup-store-trancelucent-powder

skonhetsblogg-makeup-store-matte-lipstick

skonhetsblogg-sminkblogg-lappstift-makeup-store

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-store-lappstift

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

två × fyra =