skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-make-up-for-ever-eyeshadow

Jag dör ögonskuggsdöden när jag ser på Make Up Forever Artist Shadow! Helt jäkla underbar i både färg och pigment. Jag har kollat på den här färgen tidigare, den påminner lite om MUGs Havoc vilken är en av mina favoritskuggor of all time, men den här jäkeln är sjukt mycket bättre, konsistensen på skuggorna är väldigt olika. Jag tycker att MUG har väldigt krämiga skuggor, men Make Up Forevers är KRÄMIGA (med en väldigt stark betoning på krämiga..). Kanske inte så konstigt när det är en kräm-puder formula, men ändå. Var självklart tvungen att testa den idag och ja, du får lika mycket intensitet när du applicerar med borste på ögonlocket som när du drar en swatch på handen. Jag har en förkärlek till skuggor med duochrome effect, speciellt när den skiftar mellan brunt och grönt. Jag tänkte inte på det i affären, men jag borde ha tagit en refill på den här och slopat plastförpackningen.

Just den här ögonskuggan har en metallisk finish, är du sugen på någon annan i utbudet så har de även skuggor med matt-finish, satin, skimrande och något de kallar för diamant-finish. Det är alltså bara att välja och vraka. Färgen jag köpt heter Peacock (eller det mer ocharmiga ME-302).

Pris: ca 175kr och tillgängliga bla. på Sephora.

skonhetsblogg-make-up-foreverskonhetsblogg-make-up-forever-eyeshadow

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × 4 =