Har verkligen varit den sämsta bloggaren i världshistorien de senaste månaderna. Tentorna har avlöst varandra och när jag äntligen trodde att sommarlovet var här så började jobbet, superkul men tidigare mornar är skolan. Nu har jag iaf en minut över efter kvällens grillning att dela med mig av min stora kärlek; ögonskuggan Utopia från Makeup Geek. Det är snarare ett pigment och för att inte ha skugga över hela ansiktet rekommenderar jag varmt ett så kallat ‘glitter glue’, en typ av lim som håller skuggan på plats. Har inte hunnit testa den själv än men när jag gör det så hojtar jag till, jag har sett andra använda den och den är helt MAGISK.
Det är ett pigment som passar utmärkt till alla hudtoner och är en blandning av djup brunt med antikt guldskimmer och glitter. Går att kombinera med ex. Max Fix+ för supermetallisk effekt.
Pris 65,64kr.
Eftersom jag sett att många av mina läsare är från andra länder så tänkte jag vara generös och lägga in en engelsk översättning ett tag och se om det går lättare för folk att förstå ^^
I’ve been the laziest blogger ever the last couple of months. The exams have succeeded each other, and when I finally thought that the summer holidays were here I began my new job, fun but the mornings are early. Anyway, I would love to share one of my many great loves; Utopia, an eyeshadow  from Makeup Geek. It is, rather, a pigment and to awoid having fall out over the entire face I recommend you to use a so-called glitter glue, a type of glue that holds the shadow in place. Have not had time to test it myself yet but when I do it I’ll let you know, I have seen others use it though and is quite magical.

It is a pigment that is ideal for all skintones and is a mix of deep brown with antique goldshimmer and glitter. Can be combined with ex. Max Fix + supermetallic effect.

Price $7,99.

 
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

11 + 3 =