Vi hade något som de kallade för en Tomteafton igår på hela stan i Norrköping. Innan jag började jobba så tog jag en snabb sväng in på Makeup Store (hemsida här). Jag har en hatkärlek till deras produkter. Deras foundations har gjort mig besviken varje gång och jag har verkligen testat mig igenom varenda av deras foundations. Men både ögonskuggor och glitter är något de verkligen är grymma på! Jag är ju egentligen ingen glitter-människa och insåg igår när jag för första gången på länge ville ha lite glitter på ögonlocket att jag inte har mer än ett (även det från Makeup Store och heter Peacock). Dessvärre så passade inte just det glittret något vidare igår. Så, när jag såg att de hade erbjudande på dessa så köpte jag på mig 3 olika. Jag dras alltid till grönskimrande glitter så det blev det även idag.

skonhetsblogg-makeup-store-glitter-sminkblogg

Något som jag gillar med dessa att de skiftar mellan olika färger i olika vinklar och sken (som ni ser nedan). För att applicera glittret behöver du antingen Makeup Store Mixing Liquid eller ett annat glitterlim. Elf har ett superbra och väldigt billigt lim om du inte har något sedan innan. Mixing Liquid är som ett flytande lim där du först doppar penseln i vätskan och sedan i glittret för att sedan applicera på ögonlocket. Ett glitterlim appliceras först på ögonlocket för att sedan trycka på glittret.

Jag gillar verkligen den nya designen på dessa förpackningar vilket gör det lättare att få upp en bra mängd glitter utan att spilla överallt. Det är ju så att dessa små glitterpartiklar verkligen sätter sig hårt fast på alla ställen och kan vara svåra att borsta och tvätta bort. Det positiva är att de håller sig kvar på locket, så länge du använt Makeup store Mixing Liquid eller glitterlim vill säga.

Dessa tre är (från vänster) Night Sky, Rocket och Blue Moon.

Pris: Glittret kostade igår 100kr/st men det kan vara så att de fortfarande har kvar detta rabatterande erbjudande på Makeup Store.

 

skonhetsblogg-makeup-store-glitter

skonhetsblogg-makeup-store-sminktips

skonhetsblogg-makeup-store-sminktips-skonhetstips

skonhetsblogg-makeup-store-glitter-sminktips

2 Kommentarer
  1. Emmeli says:

    Hej!
    Långt skott o ett försök…. du skrev att make up store glittret peacock inte passade dej…. har du kvar det?? Snälla snälla sälj det till mej i så fall. Det säljs inte längre och jag har dammsugat hela internet i jakt på nåt liknande. Snälla maila mej i så fall på celtic_heartbeat@hotmail.com
    Bästa hälsningar Emmeli

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

8 + 20 =