Marc Jacobs Beauty Remarcable Full Cover Foundation Concentrate är den senaste foundationen från Marc Jacobs och jag måste säga att jag är SÅ imponerad över pigmentering! 1-2 droppar räcker till halva ansiktet. Den är otroligt dryg och jag lovar att så länge den inte torkar ihop kommer den aldrig att ta slut och det är bland annat det som väger upp den lite dyrar prislappen. Sortimentet är brett och det finns 22 nyanser så chansen att hitta en som passar dig är stor. Finishen blir matt.

Det är en oljefri foundation och den ligger väldigt lätt på huden. Hållbarhetsmässigt så ska den sitta i 24 timmar med samma intensitet, jag vet dock inte hur det ligger till på den fronten då jag inte var så sugen på att sova i foundationen. Men, den satt extremt bra. Någon jag kommer att tänka på som är likvärdig är Esteé Lauder Double Wear. Marc Jacobs slår den med hästlängder när det kommer till både täckning och hållbarhet (och Double Wear är grym när det kommer till det!). Anledningen till detta är att Marc Jacobs Beauty Remarcable Full Cover Foundation Concentrate innehåller dubbelt så mycket pigment som vanliga heltäckande foundations och är helt fri från Sulfat, parabener och ftalater.

I denna serie finns även deras coconutprimer och tillhörande foundationpensel (face 3).

Färgen ni ser på bilden är Beige Golden 36 (medium med gul underton) och den använder jag när jag brun-utan-solat mig, alltså ca 2 nyanser för mörk för mig annars. Jag ångrar dock att jag inte köpte en för min ’normala’ färg också eftersom jag nu måste bus:a mig ofta för att kunna ha den.

Glöm inte att skaka den innan användning!

Pris: 550kr, finns bla på Sephora.

skonhetsblogg-marc-jacobs-Re(marc)able-full-cover-foundation

skonhetsblogg-Re(marc)able-full-cover-foundation

 

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] den innerligt. Men alltså, vem orkar brun-utan-sola-mig ständigt? Inte jag! Du kan ju kika in mitt tidigare inlägg så får du lite mer detaljerad info om Marc Jacobs Remarcable Foundation, och även en bild av […]

  2. […] den innerligt. Men alltså, vem orkar brun-utan-sola-mig ständigt? Inte jag! Du kan ju kika in mitt tidigare inlägg så får du lite mer detaljerad info om Marc Jacobs Remarcable Foundation, och även en bild av […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton − 16 =