Alltså Marc Jacobs Eau So Fresh Blush! Ahhhhh *änglakören sjunger* Jag har ganska många parfymer som börjar sjung på sista versen, vissa sprayar jag desperat med och enbart en fismoln med luft och lite småstänk kommer ut, andra har jag haft i evigheter och de bör slängas. Tyvärr så har jag även ett par som jag köpt i all hast för att de luktade gott på någon annan (förbaskade Lancome Tresor La Nuit)  eller fått i present och som absolut inte alls passar mig (damn you Prada Candy!). För att få en doft som passar mig så har jag nu gått igenom en lååång process med olika tester. Jag började med att fundera ut vilka parfymer jag använder mest, vad är det som passar mig? Jo, lätta och fruktiga dofter, så Dior och Chanel är inte ens med på kartan. Jag hade däremot gärna velat ha en tidlös doft som miss Dior eller Chanel Mademoiselle, men nej jag luktar (enligt min sambo) som en man i dessa. Så, vilka dofter passar mig? Topp 4 är väl D&G nr 3 L’imperatrice, Ralph Laurens nr 2, Escadas samtliga dofter och Cleans samtliga dofter. Perfekt, då har jag gått vidare till att vid varje dofttillfälle spraya 10 olika parfymer på stickor och sedan vänta 20 minuter. Sedan luktar jag på samtliga och tar ut de 2 jag gillar bäst. Eftersom jag är blessed med två handleder så sprayar jag dessa på varsin och låter sitta hela dagen och sniffar någon gång ibland, men inte för mycket, då känns det som att man tappar doften längst vägen.

Jag har dock haft mycket otur i mitt doftande, nästan alla dofter får en stark underton som jag inte orkar med, tills jag av en slump hittade Marc Jacobs Eau So Fresh Blush, undangömd i en låda eftersom det är en Limited Edition doft. Gissa om jag blev sur, varför ska jag hitta en enda doft som passar och sedan ska den vara assvår att få tag på? Jo, för det är just min tur! haha Efter lite letande hittade jag den på Åhlens på Ikanohuset och bam, mitt liv är räddat. Den sitter superbra hela dagen trots att det är en EdT och är inte för tung eller blommig utan har en bra balans mellan frisk, varm och blommig.

Marc Jacobs Eau So Fresh Blush EdT är en varm och strålande doft med en härlig blandning av fruktiga och blommiga noter. En perfekt EdT för dig som älskar friska och mjuka dofter!

Toppnoter
Mandarin, päron, äpple & rosa grapefrukt.

Hjärtnoter
Kaprifol, näckros, ros & freesia.

Basnoter
Cederträ, mysk & träiga noter.

Pris: 710kr

skonhetsblogg-marc-jacobs-eau-so-fresh

skonhetsblogg-sminkblogg-marc-jacobs

skonhetsblogg-marc-jacobs-eau-so-fresh-blush

skonhetsblogg-marc-jacobs-eau-so-fresh-blush-edt

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fjorton − 4 =