Har varit i Skåne i helgen vilket betyder en sak för mig som sminkfanatiker; Sephora. Jag hade världens härligaste shoppingdag i Lund med min svägerska och vi lyckades även att gå vilse på Emporia aka. världens mest förvirrande shoppingcenter. För första gången ever lyckades jag tygla min inre shopoholicer och köpte enbart saker jag tittat på tidigare och som då inte fanns i rätt färg. Jag har länge letat efter den allra ljusaste av Marc Jacobs Remarcable Foundation (den har eg. ett såå mycket längre namn, men jag orkar bara inte..) och den har alltid varit slut när jag varit uppe i Stockholm, men tror ni inte att Malmö levererade? JO!

Jag köpte den i en betydligt mörkar färg (min brun-utan-sol-färg..) och har älskat den innerligt. Men alltså, vem orkar brun-utan-sola-mig ständigt? Inte jag! Du kan ju kika in mitt tidigare inlägg så får du lite mer detaljerad info om Marc Jacobs Remarcable Foundation, och även en bild av färgskillnaderna haha. Så, nu blev jag ytterst glad när jag hittade den i min rätta bleka färg. Färgen heter Ivory Light 10 och passar ytterst ljus hy med en lätt rosa underton. Det jag gillar med den är att den är fruktansvärt täckande, men mängden produkt du behöver använda är ytterst liten. Så trots att den ligger i en högre prisklass så räcker den betydligt mycket längre än en ’vanlig’ foundation. Det är alltså två-fyra klickar (beroende på vilken typ av täckning jag är ute efter) i ansiktet som krävs för mig sen är jag good to go. Den har även en ultralätt finish, vilket jag föredrar, och torkar heller inte ut huden utan ger ett halvmatt resultat.

Jag återkommer med de andra inköpen, köpte bla. en ögonskugga från Make Up Forever som är så innerligt sjukt jäkla snygg!

Pris: 550kr, finns på Sephora.

skonhetsblogg-sminkblogg-marc-jacobs-foundationskonhetsblogg-sminkblogg-marc-jacobgs-remarcable-foundation

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 1 =