Marc Jacobs The Wild One är 2017 års limited edition palett från Marc Jacobs och jag visade den i en video, men här har ni den på nära håll. Jag älskar färgtemat och jämfört med 2016 års palett så är den SÅ mycket mer färgglad och härlig. Jag är så glad över att jag la vantarna på den sista på Sephora i Köpenhamn, ni anar inte. Väntade hela 2017 på att denna skulle släppas, eftersom jag var så nöjd med den jag köpte 2016. Jag har ingen recension på den tidigare paletten, däremot så har jag en tutorial om du är sugen på att se hur paletten såg ut eller få tips om hur du kan använda den om du har den själv 🙂 Du hittar det inlägget här!

skonhetsblogg-sminktips-marc-jacobs-the-wild-one

Förpackningsmässigt så kommer paletten i en magiskt lyxig dosa. Årets tema är ju The Wild One vilket visar sig som zebrasträck på paletten (men även vissa läppstift) och leopardprickar på övriga produkter. Kollektionen innehåller läppstift, pennor, den här paletten och sen också mindre 6-färgers paletter.

skonhetsblogg-sminktips-marc-jacobs-swatches-the-wild-one

The Wild One innehåller 20 stycken färger och på första bilden så måste jag säga att rad 1 ser extremt tråkig ut. När man swatchar färgerna så blir de dock väldigt annorlunda och inte alls lika ljusa och intetsägande som de ser ut i förpackningen. Och ja, bilden ligger ju upp och ner i förhållande till raderna, så raden längst ner är alltså rad 1. Jag är riktigt imponerad med samtliga färger faktiskt! Färg nummer 4 och 5 på första raden den gröna på rad 2 är väl kanske inte mina favoriter i ärlighetens namn. Men resten är WOW! De 3 sista på rad 2 samt heeela rad 3 och 4 är mina favoriter haha Ser ni hur pigmenterad den blåa är? Blir helt till mig alltså.

Skulle verkligen kalla detta en mångsidig palett då den innehåller både skimmer, matta, duochrome och satin-skuggor. Du har verkligen allt! Superfina och lättblandade transition-shades och fina färger att ha på hela locket. Det finns även ett bra antal fina mörkare färger som är lätta att ‘smoke:a’ upp en sminkning med. Trots alla färgklickar så är den välkomponerad och det  går att göra SÅ mycket med paletten.

skonhetsblogg-sminktips-marc-jacobs-swatches

Dessvärre så finns inte denna palett kvar på Sephoras hemsida, men kan fortfarande finnas kvar i butik och jag har en svag aning att den är nedsatt i pris också. Det finns fortfarande lite kit kvar så jag länkar dem här. De är också på rean!

Pris: 995kr

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tolv − 12 =