Hur underbara är inte dessa? De gör själ för sitt namn för jag tycker att det känns som att stirra på en stjärnhimmel eller ut i rymden. Dessa nykomlingar är eyeliners i krämform och kommer från märket Milani, köpta på Craycray.se. Jag blev liiiite besviken när jag testade dem och insåg att de inte enbart består av glitter men det gör inget. Dessa skulle jag kunna tänka mig att använda till vardags och inte enbart till festligare makeup:er istället. Denna ska gå att använda som eyeliner men även vid en mer smokey eye och även vara kladdfri. Det sista är jag inte helt hundra på att den upprätthåller då jag tycker att den kladdade mycket men även tog lång tid att torka. Dock var de täckande och lätta att använda till en vanlig eyeliner.

Färgerna du ser nedan är 05 Celestial (rödguldiga) samt 04 Galaxy (guldsvart) men det finns även en tredje färg som är grön och guld skimrande och heter Evening star. Detta är limited edition produkter och ligger på 99kr/st, vilket är ett rimligt pris med tanke på hur mycket produkt man får för pengarna plus att de också är otroligt fina att se på 😉

 

skonhetsblogg-sminkblogg-milani-cosmetic-cream-galaxy

skonhetstips-sminktips-milani-craycray

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fem × tre =