Håll i hatten hörrni för här kommer en grundlig och väldigt pedagogisk foundation rutin med enbart budgetvänliga produkter! Jag älskar att lägga basen, det gör så himla mycket med en flawless och perfekt bas alltså. För mig tar basen sjukt mycket av min sminktid och jag har i princip haft samma rutin för alltid, såklart med lite nya produkter och tekniker som man lär sig längst vägen. För tillfället är jag otroligt nöjd med den, jag har dock en till för en mer vardaglig look som jag inte använder mig utav sådär fruktansvärt mycket. Jag har med andra ord testat många foundations i mina dagar och det är inte alla som tar sig in som en del av min foundation rutin.

Jag är lite åt ‘allt eller inget’-hållet när det kommer till smink, jag går hellre utan och låter huden få vara än att lägga en BB-cream eller liknande. När jag väl sminkar mig så vill jag att det ska amazing ut och sitta MINST 8-9 timmar, helst minst 12 faktiskt om man ska vara petig. Det gör det verkligen med rutinen jag visar nedan, känner man dock inte för att blanda vanlig foundation och foundation-stick så kan man hoppa det steget, men jag uppmanar dig verkligen att testa för det tar din foundation till en helt annan nivå! 🙂

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

skonhetsblogg-sminklblogg-foundation-rutin

Jag går igenom allt extremt grundligt och pratar mycket om varför du ska använda tex. primer, settingspray och rouge. Jag har filosofin att man inte sparar tid genom att försöka ta genvägar, hur tråkigt och ärligt som helst haha. Hoppar du primer, puder och settingspray, ja, då kan du räkna med att sminket också kommer att sitta extremt mycket sämre, blanda som skit och även se ut därefter. Låter sjukt tråkigt va? Tyvärr så finns det inga genvägar för att få den mest perfekta makeup:en och samtidigt få den att sitta länge, vilket är A och O för i alla fall mig, jag vill inte slösa min tid i onödan helt enkelt 🙂

Så, summa summarum, spana in video! Du kanske redan vet allt om foundation och bara behöver underhållning, eller så kanske du kan få lite snabba tips och trix för att få din egen foundation rutin perfekt! Och en sak till, jag har ENBART använt BUDGET produkter i denna video! Foundationen jag använder kommer från Isadora och jag har gjort en recension på den här.

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bas:
NYX First Base Primer
Loreal Mattifying Primer
Loreal Pore Refining Primer
Isadora Cover Up Concealer – 64 Peach Dark Circles
Isadora Cover Up Stick & Brush Foundation – 01
Isadora Cover Up Foundation & Concealer – 64
Isadora Cover Up Foundation & Concealer – 60
Isadora Cover Up Concealer – 50 Fair Blonde
Isadora Cover Up Concealer – 52 Nude Sand
Kicks Contour Stick – Light
Kicks Contour Stick – Medium
Kicks Pressed Powder – 00 Translucent
Kicks Translucent Loose Powder
NYX Powder Contour Kit
Kicks Bronzer – Summer in the city
Milani Strobing Higlighter – Summer Glow
Milani Baked Blush – Luminoso
Kicks Perfect Finish Face Mist

Bryn:
KICKS Beauty Powder Brow – Taupe

Läppar:
Kicks Liquid Lipstick – Orange Soda (har ej kommit in än, 24/4)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

8 − fem =