Förlåt till dig som inte gillar långa textinlägg, men här kommer en årssummering för det gångna året men även lite framtidsplaner för vad som komma skall på mina sociala kanaler!

Nu när jag sitter och kollar igenom det gångna året (yes, i tankarna är jag redan och planerar för januari!) så finns det så sjukt mycket som jag vill säga om det här härliga året som har varit 2016. • Min skönhetsblogg har växt som tusan, det går långsamt, men från att ha haft 2-3tusen läsare i månaden under 2015 så har det ökat till snart 5000 läsare! Så tack, alla ni som går in och läser min blogg helt enkelt, jag blir så himla glad och ni anar inte hur mycket det faktiskt betyder för mig! <3 • Personligen så ser jag stor förändring i bildmaterial och videomaterial, det syns att min utrustning har blivit bättre och hallelujah för mitt ljuskit som jag fick förra julen. Jag har fått ett superbra objektiv i julklapp av min sambo, vilket kommer göra att närbilder på ex. läppstift etc kommer att bli SÅ mycket bättre. • Jag har under året börjat tänka på vilken typ av produkter jag köper och i början på året köpte jag 90% djurtestat smink, i dagsläget köper jag 1%. Jag tycker att det är en jäkligt bra vändning och den sista procenten kan jag för tillfället leva med då det kanske blir 1 produkt varannan månad (som jag går länge och tänker på innan jag faktiskt köper den). Och mitt krav är för tillfället även att det ska vara limited edition, annars blir det inget köp.

skonhetsblogg-anastasia-beverly-hills-makeup

Bästa paletten i år?

Jag har även massor av planer för nästa år. 2017 kommer även för mig att bli bättre jobbmässigt då jag förhoppningsvis kommer att ha ett lite mer rullande schema med fler lediga dagar i rad. Jag är jättetacksam över att ha fått jobba så mycket som jag har gjort (vad skulle annars betala mitt sminkberoende liksom) och att jag får jobba med det jag älskar, men att ha 1 max 2 dagar ledigt osammanhängande i veckan tär lite på en. Det finns liksom ingen ork att sätta sig ner att sminka eller filma eller fota när man helst vill sova bort hela dagen. Men som sagt, till nästa år blir det lättare att planera i vilken riktning min skönhetsblogg ska gå helt enkelt! 🙂

För att bli lite personlig så har inte mitt 2016 varit något bra alls rent kroppsligt och själsligt, det är också en bidragande faktor till varför det ibland kan eka lite tomt här och nu kommer alltså förklaringen till varför. Det kan vara bra att veta faktiskt, så att jag slipper ha dåligt samvete när jag inte uppdaterar, vilket jag får 99% av tiden, dåligt samvete och en gnagande stress för att producera. Jag har fått konstiga sjukdomar på löpande band under året och den senaste är för tillfället under utredning och till ingens förvåning så har jag tagit tag i livet och kan nu titulera mig med panik ångest pga. för mycket och långvarig stress (kul liv liksom, har alltid trott att jag presterar som bäst under stress, fast det kanske var måttlig stress? Meeen måttlig, vad är det? Haha). Just det håller jag dock på att arbeta bort och jäs, det går riktigt bra. Jag försöker ha en positiv ’det-löser-sig-innan-jag-dör-om-jag-har-tur-attityd’ och faktiskt inte sluta göra saker som jag inte känner mig bekväm med, då kommer det nog sluta med en sjukskrivning där jag inte vågar lämna lägenheten. Jag jobbar, bloggar och lever som att det inte skulle vara något problem, och vissa dagar är hemska medan andra är magiska. Alla i samma situation kämpar med det på olika sätt och jag har hittat ett som har fungerar bra hittills tillsammans med en KBT-terapeut (bara så att ni vet att jag inte kör något hittepå som jag googlat mig till,för ja, det skulle kunna hända. Sån är jag… haha).

Jag kommer att bygga på den här listan med tiden, men för tillfället ser mina planer för nästa år ut såhär:

Planer för 2017:

1 januari – Inlägg om årets favoritprodukter, som förra året helt enkelt.

Daisy Beauty Expo i januari – Alltså jag är SÅ TAGGAD! Jag var med förra året och har verkligen längtat och hoppats på en inbjudan i år igen. I år planerar jag att vara frisk och piggare än förra och heller inte ha munsår haha (får det en gång per år i samband med förkylning och klart som fan att det skulle vara då liksom!). I år blir det 2 dagars och jag tänker skaffa hundvakt och dra med sambon upp till Stockholm helt enkelt. Är det någon av er som ska åka? Hojta gärna till så kan vi va kompisar och åka tillsammans 😀 Kommer nog att vlogga under dagen så att ni också får vara med och se alltsammans! 🙂

skonhetsblogg-sminkblogg-makeupblogg-daisy-beauty-expo-2016Från Daisy Beauty Expo 2016

Daisy Beauty Awards Gala i februari – Vad fan ska jag ha på mig? Det är min största fråga och alltid mitt största dilemma.. Herregud. Men, det kommer bli så jäkla roligt, ni anar inte hur taggad jag är! Första året som Daisy Beauty Awards blir till gala och jag vet att hela DB-teamet har slitit som hästar för det det här, så det kommer bli så himla magiskt! Är det någon som ska på denna också så är det som sagt uppskattat med resesällskap! 😀

Youtube – Jag har redan spelat in ett par videos på engelska men har varit för töntig för att lägga upp dem, men nästa år kommer både blogg (OBS! Bara engelsk översättning) och Youtube att go english. Mest för att kunna vara så mångsidig som möjligt och min plan är helt enkelt att göra en svensk och en engelsk version av samma video till att börja med och se hur responsen blir. Vad tror ni om det? Jag kommer att lägga upp videos från tuben här på bloggen, men gå gärna in och följ mig där också för att jag ska få ett hum om hur stort intresset är på det jag gör:) Jag tänkte även att det skulle bli lite ordning med några fasta dagar som inläggen/videosarna kommer upp för att få lite struktur i mitt liv helt enkelt.

Har även tänkt att jag kommer lägga upp videos typ 1-2 gånger i veckan och det kommer nog som det ser ut nu bli tisdagar och lördagar, men jag är inte helt hundra på exakta dagar än. Men en av dagarna kommer det att bli en tutorial och den andra dagen kommer jag nog att köra på en first impression. Just till first impression videon så får ni gärna komma med förslag på produkter som ni själva vill testa, jag gillar ju själv att se Tati testa extremt dyra jäkla produkter men även billigare budget kap! Jag kommer även att börja lägga upp mina Månadens favoritprodukter och jag funderar även på en veckoprodukt då jag känner att mina insöningar på produkter går från vecka till vecka. Har även hittat ett stort intresse i ansiktsmaskar nu så kanske veckans ansiktsmask? Månadens hudvård? Äsch jag vet i fan haha, nu spånar jag iväg, men något spännande kommer det att bli.

skonhetsblogg-sminktips-julsminkning-nyarssminkning

Klicka på bilden för att komma till videon 🙂

Vloggar? – Är det något ni vill se? Jag har ett ganska tråkigt liv ska jag villigt erkänna, sova-äta-jobba-sova typ. Tänk vad magiskt det hade varit att kunna ta med kameran till jobbet så att alla fick vara med och se hur det är att jobba en dag på Kicks. Hur klockrent hade inte det varit?! Det hade varit drömmen, men nja, det går ju inte riktigt.

Tävlingar – Jag vill dra igång fler tävlingar! Men för att en tävling ska lyckas så krävs det ju även engagemang från er läsare, vilket jag känner att det har saknats lite.. Så är det någon som vill att jag drar igång några tävlingar så får ni hojta, men lite mer interaktion från er läsare krävs nog först 😉

Ombyggnation av min skönhetsblogg – Jag känner att min blogglayout har blivit lite halvttråkig och ser ut som alla andras, nu finns det ju bara så många olika sätt att ha en skönhetsblogg på, men jag tänker att ett ansiktslyft kanske är på sin plats.

En ny Cruelty Free vecka – Alltså jag älskade att bara ha cruelty free:t smink i en hel månad (skulle ju ha varit vecka, men jag svävade iväg än en gång…) och jag kommer ha det igen! Kanske ska testa cruelty free hudvård? Just veganska produkter har jag svårt för, inte produkterna i sig, men att stå bakom dem när jag är dålig på ingredienser, jag blir lite osäker och vill inte ge fel info.

Kom gärna med inputs om vad det är ni vill se, jag gör mycket av det här för mig själv men vill ju även att du som läser eller tittar ska få ut något av det! Är det med tutorials eller sminktips som underlättar vardagen ni vill se? Är det mer personliga inlägg eller roliga utmaningar ni vill att jag ska göra? Tagga mig gärna i bilder för inspiration på Instagram (#josephinessmink.se) och låt fantasin flöda! Tipsa mig om vad vill ni läsa i min skönhetsblogg helt enkelt!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 − fem =