Anastasias Norvina palett är den senaste (fast ändå inte senaste eftersom de nu lanserat Sultry väldigt tätt inpå) från Anastasia Beverly Hills. Jag är ingen lila person och passar inte i lila direkt, men jag tycker att det är en riktigt riktigt bra variation i paletten faktiskt. Det är en väldigt ‘drömmig‘ palett skulle jag säga, kantad med vackra metalliska duochrome-färger i soft rosa, roséguld, lavendel och koppar. Den ger oss också kalla lila toner men också mustiga bruna.

När det kommer till förpackningen så är det same same som tidigare paletter, superfint sammetsfodral i lavendel. Det tråkiga, som jag alltid nämner, är att paletten blir sjukligt smutsig pga materialet. Men det kan man ha överseende med med tanke på innehållet. Du får med deras dubbelsidiga blender-borste, vilken jag själv älskar. Den är riktigt riktigt bra!

I Anastasias Norvina palett finns 14 stycken färger, 7 metalliska och 7 matta. Om vi börjar med de matta färgerna så kan jag direkt nämna att jag blev förvånad över att de kallas matta då det är glitter i dem. Jag har ingen aning om varför de har det i ärlighetens namn. Det stör mig lite faktiskt, för lägger jag en matt färg så vill jag ha en matt färg. Men, i det stora hela är det inget som påverkar hur looken blir. De matta färgerna är riktigt lätta att blanda ut på huden, det är alltid vad jag kollar på egentligen när det kommer till ögonskuggor, hur lätta de är att tona ut. Men, också förmågan att kunna läggas på en annan färg utan att bli grå eller grötig. Det gör denna palett riktigt bra måste jag säga. Den översta raden är enbart metalliska skuggor, de är VÄLDIGT pigmenterade men också väldigt mjuka. Det är lätt att man kan vara hårdhänt så det gäller att vara försiktig. De metalliska skuggorna presterar bättre med en våt pensel eller med fingertoppen än direkt med en torr borste. Dock så ska det understrykas att de verkligen inte är dåliga torra, tvärtom så slår de de flesta skuggorna, men just om du är ute efter den där mega-metalliska-effekten, så bör du blöta penseln. Fall out-mässigt så är det som vanligt, ganska mycket om man jämför med andra märken. Jag bryr mig personligen inte om fall out, men det kan vara värt att nämna om det är något man stör sig på.

Jag rekommenderar verkligen paletten, liksom alla andra Anastasias skuggor, då jag  verkligen tycker att den är unik nog att lägga 545 kronor på. Kvalitén är super, färgutbudet riktigt härligt och vad kan man inte begära mer? Norvina palett kommer göra sig bra tillsammans med de tidigare paletterna Anastasia lanserat, vilket också är ett plus i kanten.

Vill du läsa recensioner om de tidigare paletterna så hittar dem här: Self-Made, Modern Renaissens, Subculture, Prism, Soft Glam

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

två × 5 =