Nyhet: TAN CAN Mousse!

Ni som följer mig vet nog om att jag ÄLSKAR brun-utan-sol! Jag är född med den tråkiga egenskapen att ALDRIG få någon gyllenbrun bränna på egen hand, dessvärre. Nu kan jag inte säga att jag gör mycket för att påverka det eftersom att jag inte vill ha varken hudcancer eller rynkig hy, så jag ser alltid till att smörja mig med SPF 50 oavsett vad. Jag fick ut en nyhet från Tan Can häromdagen och gissa om jag blev så jäkla glad! Jag har tidigare testat deras spray brun-utan-sol och den är guld, det enda jag (och min man som tvingas leva i våra gemensamma badrum) inte älskar med den är att det är svårt att inte spraya på allt annat, samtidigt som jag försöker träffa mig själv. Och jag kan säga att jag frenetiskt letat efter EXAKT denna produkt under flera månaders tid haha Eftersom det är en nyhet så förstår jag ju varför jag inte hittat den tidigare. Det är en TAN CAN Mousse!!! Hör ni hur BUS-änglarna sjunger?!

skonhetsblogg-testar-tan-can-brun-utan-sol-mousse

Tro mig när jag säger att jag har testat varenda BUS på den svenska marknaden. Jag har inte visat någon här med anledningen att jag inte har varit 10-guldstjärnor-i-himlen-förtjust i någon tills jag testade TAN CAN sist (och då var jag i bröllopsförberedelser och hade inte riktigt den tiden att dela med mig). Och  ja, jag körde Tan Can till bröllopet. Det jag gillar med TAN CAN är för det första (och det jag tycker är en av de två viktigaste sakerna): färgen. Den är inte gyllenbrun, fast ändå gyllene men den är mer naturtrogen. Hänger ni med? Man får en riktigt nysolad färg med en hint av guld. Det uppskattar jag enormt mycket, jag gillar inte när man blir gulbrun och ser ut som ett gulsotsfall, vilket denna inte gör utan huden blir solkysst. Ett plus är också att färgen blir djup och sitter som ett jäkla berg! Det andra viktigaste för mig är att den går in snabbt i huden, att vara kladdig är det värsta jag vet. Både denna mousse och sprayen är produkten som går in så sjuuuukt snabbt i huden. Jag älskar det!

När det kommer till appliceringen så gör jag alltid följande steg för att få färgen att sitta längre och även bli jämnare. Jag kan fuska någon gång och strunta i att skrubba bort min BUS innan nästa applicering, men märker direkt att resultatet inte blir lika bra. Håller du dig till dessa steg så satsar jag min högra hand på att du kommer få världens bästa resultat.

  1. Skrubba huden, gärna dagen innan med en sockerskrubb och skrubbhandske. Det går att skrubba samma dag, men jag tycker det blir ett bättre resultat om huden inte är nyskrubbad, färgen fäster bättre då.
  2. Jag brukar, allt som oftast, smörja in knän, armbågar, händer och fötter med en lätt body lotion. När jag säger lätt så menar jag en som går in snabbt. Tar du en som är för fet så kommer den ligga kvar som ett lager på huden och gör att brun-utan-solen bara slajmar omkring uppe på body lotionen.
  3. Jag använder ALLTID handske. Det är ett måste och den bör vara av den ‘släta’ sorten (en sån som jag visar på bilden nedan). Tar du plasthandskar riskerar du att få linjer ändå eftersom busen lägger sig mellan fingrarna när du smörjer. Så, handsken är key.
  4. Jag har testat olika varianter, men att lägga ut busen direkt på handsken är det som funkar bäst för mig. Jag tar typ en golfboll i storlek, det brukar vara lagom. Sedan jobbar jag in den i cirkelrörelser. Jag ser även till att inte arbeta in mer produkt på samma ställe då det rör runt det första lagret. Så, applicera först på ett ställe och sedan tar du vid vid kanten av det första stället, hänger du med?
  5. När du är klar så bör du vänta i alla fall 15 minuter innan du tar på dig. Denna BUS torkar in väldigt snabbt så en kvart brukar vara lagom, kan du vänta mer så är det ett plus. Jag brukar i 99% av alla fall smörja in mig ca 1-2 timmar innan jag ska sova och sedan duscha på morgonen alternativt kvällen efter att jag har smörjt in mig. På så sätt så får jag ut maximalt av färgen och det känns även som att den går in lite längre, men det kan också vara inbillning.

RABATTKOD: josephine2017
De var även så jäkla gulliga att de skickade med en rabattkod som ni kan använda er av för att få 15% rabatt på köpet på swedishlipstickmafia.com. Rabatten är giltig tom 31/7 2017 och det är INTE en affiliatekod.

skonhetsblogg-sminkblogg-selftanning-tan-can-mousse

skonhetsblogg-tan-can-selftanning

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

17 + arton =