skonhetsblogg-sminkblogg-annonslankar-kicks

Inlägget innehåller affiliate länkar, läs mer under min PR-policy

Är jag den enda som ÄLSKAR när hösten kommer?! Murriga färger, äntligen så får man ta fram fina hattar, kappor och halsdukar. Finally så uppgraderas sminket och varenda märke i världen kommer med nyheter. Amazing, känner jag spontant. Kicks säljer inte bara andra varumärken utan har ett eget som de kallar Kicks Beauty. De har varit lite småsega på sminkfronten men nu, nu jäklar så har de step:at upp så sjukt jäkla mycket! Nu har de uppdaterat sitt utbud med en MASSA roliga produkter.

De jag är mest imponerad över är deras nya highlight palett (och contour paletten). Men alltså, wow! Den är så jäkla fin! 4 stycken metalliskt skimrande highlighter färger i puderform. Färgmässigt så är det en väl uppbyggd palett som fungerar lika bra både för en blekfis som mig men även för dig med en djupare hudton. Det bästa sättet, för mig, att använda dessa är att lägga den lager på lager. Färg 1 och 4 är de ljusaste i paletten. Jag brukar lägga tex. nr 2 eller 3 som grund och sedan lägger jag helt enkelt en av de ljusa färgerna över. Alternativ två är ju såklart att blanda färgerna redan innan du applicerar dem. De har som sagt en metallisk finish utan glitterkorn och går att bygga upp från en soft glöd till en riktig party-in-my-face-highlighter.

Förpackningsmässigt så är det kanske inte den roligaste, men att de har en stor spegel i locket är två tummar upp från mig och med tanke på priset är det egentligen inget att gnälla om. Paletten är väldigt smidig och jag kan absolut tänka mig att slänga ner den i handväskan och ha med mig den under dagen, om jag nu skulle vilja det.

Pris: Kicks Beauty Glow Kit 199kr.

skonhetsblogg-sminkblogg-kicks-highlighter

skonhetsblogg-sminkblogg-highlighter-swatches

En annan nyhet som jag, som sagt, är sjukt impad över är deras nya contour kit. De kommer i 2 färger, Light/Medium och Medium/Dark. Samma sak här, 4 färger i varje palett. 1 kallare contour-färg, 1 varmare bronzer, 1 kallare bronzer och en higlight. Båda paletterna är i puderform, vilket är något jag väntat på sjukt länge! De är RIKTIGT välpigmenterade och blandar ut som en dröm. Färgen ni ser på bilden nedan är färgen Light/Medium och även denna palett har en stor och bra spegel i locket.

Pris: Kicks Beauty Contour Kit 199kr

skonhetsblogg-sminktips-kicks-beauty-contour-kit

skonhetsblogg-sminktips-kicks-contour-kit-swatches

De två andra höstnyheterna som redan finns ute är en hel uppsättning av liquid lipsticks (vilket vi också väntat länge på tycker jag! haha) med tillhörande läppennor. 10 färger av Liquid Lipsticksen och 9 färger av pennorna, hur amazing är det inte att de kör matchande läppennor?! De har även pennan ni ser nedanför som är transparent, vilket egentligen är min favorit. Det är väldigt smidigt, och ekonomiskt, att kunna använda den under vilket läppstift man vill, utan att behöva tänka på att matcha färgen. Läppennorna är väldigt krämiga och glider lätt på läpparna och känns väldigt behagliga under liquid lipstick:et. Själva läppstiftet är oerhört lätt och nästan lite vattnigt i formulan. Det är inte vattnigt på så sätt att det blir skört i täckningen, tvärtom så är det riktigt pigmenterat. Det torkar ner helt matt men torkar inte ut läpparna what so ever. Och doften ska vi inte tala om, den luktar som vanilj:igt godis! Det är inte en stark doft, utan en lätt härlig doft som inte stör under dagen.

Jag körde ett hållbarhetstest på jobbet igår och de satt som en smäck i ca 6,5 timmar. När de går bort så går de bort sådär fade:ande snyggt utan att smula eller lägga sig på insidan av läppen. Tummen upp! För tillfället har Kicks Beauty kampanj på samtliga av deras egna läpprodukter med 25% rabatt om man är eller blir klubbmedlem och om jag inte såg fel så sträcker den sig till den 3 oktober. Du hittar Liquid Lipsticks:en här och deras läppennor här.

Pris: Liquid Lipsticks – 129kr/st (med rabatten 96,75kr/st)

Pris: Lip Liner – 89kr/st (med rabatten 66,75kr/st)

skonhetsblogg-sminkblogg-kicks-liquid-lipstick

skonhetsblogg-sminktips-lip-liner

Kicks Beauty har även kommit med en rougepalett som jag har beställt, men inte fått hem än. Även den är helt i min smak med matta rouge i persiko- och corall-toner, skönt att slippa det rosa måste jag säga. Blev riktigt förvånad över det fina färgutbudet. Pris: Kicks Beauty Blush Palette 199kr”

Jag kommer även att använda dessa produkter in action på min kanal, så håll utkik om du är sugen på att se dem användas. Har du hunnit testa några av produkterna än? Vad tyckte du? 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

4 − tre =