Ännu mera NYX! Detta rouge är en fröjd att borsta på känner jag. Det heter Mocha men färgen hänger verkligen inte ihop med namnet haha. Det är en väldigt neutral ton som inte är för röd, brun, persika eller korall. Det fungerar på i princips alla hudtoner och ger en fräsch look. Ett plus för mig personligen är att det har en matt finsish men även att det inte smular vid applicering. Jag älskar det och kommer absolut köpa det fler gånger!

Den matta bronzern tyckte jag lite sisådär om, min favorit är fortfarande Smashbox Chocolate Solei, men detta var fint. På bilden ser jag nu att det ser lite varmare ut än vad det är i verkligenheten så är du intresserad av denna bronzer så skulle jag rekommendera att du kikar på det i butik. Det jag reagerade på var att det var lite dåligt pigmenterat (vilket inte brukar vara något problem med NYX produkter annars) så det krävdes lite mer produkt än vad jag vanligtvis brukar behöva för att få resultat. Men överlag så var det en fin färg och lättblandat. Även denna har en matt finish vilket jag gillar. Har du en medium till mörk hudton så finns det även en mörkare variant av denna bronzer.

Penslarna på bilden är MAC 129, rougeborste, och Marc Jacobs Face 1 som egentligen är till för foundation men som jag finner är bättre till bronzer.

PB01 Mocha Pris: 95kr

MBB01 Light Pris: 149kr

Dessa går att köpa på eleven, Nelly, Bangerhead mfl.

skonhetsblogg-NYX-blush-matte-bronzer-matte-lipcream

skonhetsblogg-nyx-blus-mocha

2 Kommentarer
    • josephine says:

      Ja visst är det bra? OH vad kul vad har du för färg? Är det någon du rekommenderar? Vad kul att du gillar den, hoppas du kikar in fler gånger♡

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

14 − tio =