Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

Tänkte slänga upp en recension på dessa Cosmic Metals Lip Cream från NYX som jag köpte i somras men inte hunnit att testa förrän nu. Bättre sent än aldrig kan jag ju känna.

skonhetsblogg-cosmic-metals-nyx

Förpackningsmässigt så är det en klassisk NYX ‘dosa’ tycker jag, det är den här typen av plastförpackningar som de kör med. Applikatorn är riktigt riktigt bra faktiskt! Den tar upp bra med produkt och är lätt att måla med. Men allmänt ganska standard, stöttålig förpackning som trivs bra med att bli omkringskramlad i väskan.

skonhetsblogg-sminkblogg-nyx-metalls

Detta är ett metalliska flytande läppstift med megamycket glitter till läpparna. I ärlighetens namn så är jag inte jätteförtjust i sådana här flytande läppstift. I teorin så låter det superbra, en flytande produkt som är lika pigmenterat som ett läppstift men i läppglans-format, men jag är inte helt övertygad över att detta är min grej. Det är ett jäkla styrande med dessa och man måste verkligen köra läppenna under. Har man minsta rynka runt läppen så är man körd. I största allmänhet tycker jag att dessa flyter runt och inte håller lika bra som ett vanligt läppstift. Det blir ett tjockare lager som resulterar i att massor av produkt försvinner när man exempelvis dricker eller äter. Dessa ger en cool effekt och jag kan verkligen tänka mig att använda dessa OVANPÅ ett läppstift i mindre mängd än vad som är tänkt.

skonhetsblogg-nyx-metals

Färgerna jag köpte på mig heter Fushia Fusion (den rosa), Solar Energy (den orangea) och Speed of Light (den nude-färgade). Älskar färgerna och har använt den orangea som, som sagt heter Solar Energy, ovanpå varmare röda läppstift. Älskart! De ger en jättefin metallisk-finish som jag älskar och det gör att jag ändå kommer att använda dessa.

Så, vem skulle jag rekommendera dessa till? Till dig som på ett lätt sätt vill applicera ditt läppstift samt har möjlighet att bättra på det under dagen. Och till dig som är okej med att använda en läppenna innan appliceringen av dessa.

Pris: NYX Cosmic Metals Lip Cream – Fushia Fusion89kr
Pris: NYX Cosmic Metals Lip Cream – Solar Energy89kr
Pris: NYX Cosmic Metals Lip Cream – Speed of Light89kr

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tjugo − 3 =