NYX Liquid Illuminator fick mig att inse att både jul och nyår närmar sig så nu är det helt enkelt läge att börja planera min nyårs makeup. Jag vet, det är tidigt men det gäller att vara ute i god tid. Om sanningen ska fram så satt jag och min förra roomate redan i mars och kollade nyårsklänningar för att vara ute i god tid. Vi insåg snabbt att det verkligen var en ganska dålig idé då det varje år, trots vår goda framförhållning, alltid resulterade i att vi 3 dagar innan nyår aldrig hade klänningarna redo ändå. Så i relation så är inte 22 dagar så speciellt farligt. Jag är ju en highlight älskare och kan inte få nog av dem. Den highlight jag drömmer om för tillfället kommer från ett amerikanskt märke som heter Becca. De släppte för någon månad sedan en limited edition palett (som dessvärre inte skickas till Sverige, och ja, nu är jag 100% säker) men som finns på e-bay för en fördyr peng.

Som ett substitut (trots att de inte är ett dugg lika..) så provade jag NYX Liquid Illuminator . Jag gillar den starkt! Dock så är min högsta dröm en pärlvit highlighter men jag har inte hittat den perfekta än, The balms Mary-Lou Manizer är skapligt nära. Denna pärla från NYX har en rosa underton och heter Sunbeam (en utförligare recension har jag gjort på Beautboulevard.se). Sunbeam är till för oss blekisar och har du medium till mörkare hudton så finns färgen Gleam som är åt det bronzigare hållet.

Jag tycker verkligen om den då den har finkornigt skimmer istället för glitter och är lättapplicerad samt välpigmenterad. Lite räcker en lång väg och det är lätt att det blir lite för mycket så var försiktigt vid applicering.

Pris: 95kr och du hittar den bla. på Bangerhead

skonhetsblogg-NYX-Born-to-Glow-Liquid-Illuminator-NYX Liquid Illuminator

skonhetsblogg-nyx-liquid-illuminator-NYX Liquid Illuminator

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] är ute efter nya highlighters så var jag bara tvungen att testa denna, en exakt kopia av NYX Liquid Illuminator; Kicks Illuminator. Den har en ljust rosa-champagne underton med massor av skimmer och är väldigt […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fem × 1 =