lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Alltså WOW! Den nya paletten ifrån NYX är fantastisk! Eller ny och ny, ny för mig. Den lanserades som en höstpalett om jag inte minns fel, men med tanke på hur många vackra nyanser som finns i den så känner jag spontant att den fungerar heeeeela året. Vem säger att man måste ha varma färger enbart på hösten liksom? I paletten finns 40 ögonskuggor: 23 matta skuggor och 17 metalliska. Men alltså, SER NI SÅ FINA?!

nyx lyko skonhetsblogg

Spontant så var jag lite skeptisk gällande kvalitén på skuggorna, eftersom det är en så många färger i en och samma palett. Men jag är positivt överraskad! De metalliska skuggorna av utmärkt kvalité. De är krämiga, lätt blandade, riktigt pigmentrika och fäller inte mycket. Det går självklart att använda ett glitterlim under alternativt spraya borsten med lite settingspray för att få lite extra kräm på skuggorna.

De matta skuggorna var lika bra dem! De går att lägga ‘lager på lager’ och är även de otroligt lättutblandade. Jag älskar djupet i de mörkare färgerna och att de är lätta att bygga. Älskar de murriga varma mörka tonerna.

Det enda jag hade önskat, om man får vara kräsen och sånt, är ju namnet på skuggorna direkt i paletten. Jag kan tycka att för priset så hade det varit en nice touch faktiskt. Jag behöver ingen spegel, men gärna lite skuggnamn för enkelhetens skull. DOCK ska jag undersrtyka att detta inte är något som en vanlig konsument kommer att ha användning av på samma sätt som jag kanske, då jag vill kunna se namnet påett smidigt sätt när jag gör videos 🙂

Pris: NYX Swear By it Shadow Palette – 549kr

lyko sminkblogg nyx no filter

nyx no filter foundation sminkblogg skonhetsblogg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tre × två =