skonhetsblogg-sminktips-nyx-vivid-bright

God morgon, hoppas du haft en trevlig morgon såhär långt! Kanske rent av en sovmorgon dagen till ära. Jag satt och kikade igenom min NYX-låda igår kväll och hittade denna oanvända goding och tänkte, varför inte testa och dela med mig av resultatet!? Detta är NYX Vivid Brights i färgen Sapphire, en riktigt härligt klart blå flytande eyeliner. Jag är riktigt förtjust i den då den torkar SÅ snabbt, är deras svarta eyeliner lika bra så blir det lätt att köpa den för alltid vill jag lova. Den sitter riktigt riktigt bra, jag har råkat gnugga mig i ögat utan att den lämnat minsta antydan på att den släppt ögonlocket (ja, jag kollade mig även i spegeln, och nej den hade inte släppt! haha) mascaran däremot släppte en hel del, damn it. Borsten är härligt tunn och lättmanövrerad så vill du kunna göra en riktigt tunn vinge så är det möjligt utan konstigheter. Jag är också förvånad över intensiteten färgmässigt då jag enbart applicerade ett lager och det täckte like a boss!

Som ni ser så har jag råkat få en del på fransarna, det är det enda negativa egentligen, att färgen fastnar på penselns skaft som sedan gnuggas av på mina fransar men det är det enda jag kan komma på faktiskt, något som är till 95% självförvållat (vad gör man inte för att få skylla ifrån sig haha). Men helt ärligt, en riktigt riktigt bra eyeliner som gör det lätt att skapa en rolig vardagslook.

Här är även ett bra exempel på färger som kan göra blå ögon lite dassiga i färgen (om du kommer ihåg mitt inlägg om färger som passar ögonfärger, läs här annars) men vad tusan, jag ÄLSKAR blått, så jag kör. Är det så att du vill matcha dina ögon med en annan rolig färg så finns NYX Vivid Brights finns i 8 andra starka härliga färger.

Pris:  79kr, finns bla. på Kicks.

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist

skonhetstips-sminktips-nyx-vivid-brights-eyeliner

skonhetsblogg-sminktips-nyx-vivid-brights

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

sexton − fem =