Sånt här gör verkligen dagen bättre, hur gulligt som helst! Precis vad mitt hår behöver, Original Mineral Know Knott (Conditioning Detangler) spraybalsam tillsammans med torrschampo är två måsten för mig som använder extensions. Håret blir snabbare torrt än naturligt hår och för att undvika att torka ut det ytterligare med för många tvättar men ändå ge det fukt och smidighet så är spraybalsam superbra. Jag bröt upp förpackningen på denna och sprayade i direkt och har nog överanvänt det lite idag, anledningen till det är doften som är himmelsk, persika. Det trasslade ut håret väldigt bra (hade en knut, så tänk er fluffigt lockigt hår när jag tog ut den haha) och slätade ut det samt gav glans. Har läst på lite om märket och det verkar super. Just denna innehåller kallpressad certifierad organisk arganolja och macadamianötolja.

Alla deras produkter är fria från starka kemikalier och innehåller kvalitativa ingredienser, eteriska oljor och mineraler som är skonsamma mot håret och miljön, vilket ger dem ytterligare en tumme upp. Fick även en 7 dagars inpackning som kommer att testas ikväll men jag har höga förväntningar på den!

Pris: 239kr/250ml (Know Knott conditioning detangler)

sköhetstips

skönhetsblogg-makeupartist

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Cure Färginpackning: Maria Nila Colour Refresher Leave-in: Marc Anthony 3 day Smooth Spraybalsam: O&M Know Knott Conditioning Detangler Olja: Wella SP Luxe […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tio + 13 =