lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Jag har ju skrivit om PIXI tidigare men då introducerade jag er för lite av deras hudvård (du kan läsa inlägget här). Och jag kanske inte var tydlig nog när jag skrev att det är ett engelskt märke men Petra, som grundade märket, är alltså svensk! Jag tycker att det är coolt! PIXI har funnits i över 20 år och innehåller flertalet produkter med allt ifrån syra-produkter till makeup mister, foundation, ansiktsmasker och läppglans. Det de slagit igenom med under senare år här i Sverige är självklart deras Liquid Fairy Lights. Liquid Fairy Lights är en ögonmakeup-produkt som appliceras ensam eller tillsammans med annan ögonskuggor. Det är en kräm som torkar ner efter någon halvminut och sitter som berget hela dagen. Det är som det låter; Liquid Fairy Lights. En flytande vackert skimrig, glittrig, metallisk skugga som gör varenda makeup till en dröm. De går som sagt att kombinera med en annan krämskugga eller en skugga i puderform.

De 2 Liquid Fairy Lights :en jag vill gå igenom idag är de 2 nya Lit Kit:en de gjort i samarbete med den amerianska Youtubern Maryam Maquillage. Det finns en dagvariant och en kvällsvariant för att få ut så stort användningsområde som möjligt. Jag har i skrivande stund testat båda två men har enbart hunnit redigera klart en av de 2 tutorials:en jag använder dem i. Du kan se den ena längst ner i inlägget. Pixis produkter är veganska och helt cruelty free!

LYKO har för tillfället 20% rabatt på ögonprodukter och dessa ingår i kampanjen. Perfekt till din festsminkning!

day kit pixi lyko

Day Kit:et är en riktigt vackert drömmig färg med en klar bas fylld med rosa, guldiga, silvriga och multidimensionellt glitter. Det jag gillar med denna är att den går at bygga upp till en riktigt intensivt täckande skugga men också går att smudge:a ut till en skirt täckande daglook. Kollar man hållbarhetsmässigt så sitter den här skuggan utan att ge vika genom hela dagen och hela natten om man så vill. Jag testade denna en dag när jag hade lite rinnande ögon och torkade mig i dem ganska flitigt. Skuggan satt som en kung ändå! Jag älskar både förpackningen och applikatorn som gör det lätt att komma åt över hela locket utan att det blir för mycket eller för lite produkt vid applicering.

Det kommer även med ett liquid lipstick i detta kit och färgen är fenomenal. Hade den på jobbet häromdagen och har inte fått så mycket komplimanger för min makeup på länge! Man blir så glad. Färgen är framtagen för att passa alla olika hudtoner, oavsett ur ljus eller hur mörk man är. Den är även anpassad så att tänderna ska se vitare ut och att huden ska framhävas som mer gyllene. Färgen är en vacker rödkorall som går åt det varmare hållet, heeeelt i min smak!

Pris: Pixi + Maryam Maquillage Lit Kit – DAY KIT199:20 (ord. pris 249:-)

lyko festsminkning pixi

 

Night Kit:et är raka motsatsen till dagen såklart! En ögonskugga med svart bas och flerdimensionellt glitter i silver, guld och andra vackra färger ackompanjeras med ett nude färgat liquid lipstick. Det är samma princip med denna skugga, går att använda både till dagen och natten men alltså hur fin är den inte?! Jag använde denna tillsammans med liquid lipsticket när jag gjorde smokey eyen du ser nedan och alltså HERREGUD VAD FINA! Det är en av de videorna jag fått mest positiv feedback på på länge! Just skuggan tar verkligen looken till en helt annan nivå.

Pris: Pixi + Maryam Maquillage Lit Kit – NIGHT KIT199:20 (ord. pris 249:-)

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

5 × fem =