Här kommer ett hav av bilder (och lite kortare beskrivningar samt prisinfo längre ner) och lite skönhetstips från min tripp till Sephora. Det är synd att det inte finns fler av denna denna butik närmare mig känner jag, kanske bäst för plånboken att hålla sig borta dock. Det blev en blandning av produkter jag hört ska vara bra men även några som jag blev förälskad i i butiken, min favorit är contour pudret från Marc Jacobs.

sminkblogg

sminktips

skonhetstips

sminkblogg-skonhetsblogg

skonhetsblogg-sminkblogg

skonhetstips-sminktips

sminkblogg-sminktips

sminkblogg-skonhetstips

skonhetsblogg-sminktips

skonhetsblogg-skonhetstips

skonhetsblogg

 

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg

sminkblogg-skonhetsblogg-sminktips

Nars All Day Luminous Weightless Foundation – Färg Light 4 – Antingen så är den helt värdelös eller så är det jag som inte skakar flaskan ordentligt.. Jag vet inte, plus att färgen inte känns helt hundra. Jag uppfattar den som väldigt pudrig på hyn, raka motsatsen till ’luminous’ om du frågar mig. Testa den innan du köper den.

Make Up Forever HD High definition foundation – Färg N117 – Har sett och läst så mycket positivt om denna foundation och den fungerar super på min hy, medeltäckning, lätt på huden och den blir inte för matt. Jag är nöjd.

Marc Jacobs 12 The Bronzer brush – Syntet pensel. Jag är i himlen! Fluffig, stor, mjuk, lätthanterad, allmänt perfekt.

Marc Jacobs 1 The Liquid foundation brush – Syntet pensel. Sjukt bra till rouge (!) men även en klockren foundationpensel.

Benefit Real Tempting Treesome – Jag var eg. enbart ute efter deras Push up liner i svart, läs min recension på den här, men fick med ett prov på mascaran samt removern ur samma ’serie’. Mascaran är riktigt bra så den rekommenderar jag verkligen, liksom eyelinern, den bästa jag provat.

Marc Jacobs – Lust For Lacquer Lip Vinyl: 304 Overprotected (ljusrosa) och 306 Sweet escape (nude). De är riktigt bra, täckande och glansiga. 306 innehåller mikroskopiska guldglitter som inte syns efter applicering, ger enbart ett riktigt fint guldskimmer. Kladdar inte och sitter på plats väldigt länge.

Marc Jacobs #instamarc – Contour Powder – MAGISKT! Ett riktigt bra contourkit utan onödiga färger. Ett plus är den snygga förpackningen. Highlightern är väldigt skir och båda pudrena ligger bra på huden utan att se kakiga ut.

Too Faced Shadow Insurance – Svider inte i ögonen och är en riktig pärla för att hålla kvar ögonskuggan.

Benefit – All-time Prime – I denna fanns Stay Flawless 15 hour primer (torkar in SNABBT på huden, hinner knappt med att lägga foundation) The Porefessional (tar bort synliga porer och jämnar ut huden, tummen upp!) samt Stay dont stray (primer för concealer och ögonskugga). Stay dont stray skall appliceras först under ögat, tona ut, sedan på ögonlocket, tona och efter detta kan du applicera concealer och ögonskugga.

Make Up Forever Professional Foundation brush – Gillade verkligen inte denna t foundation, den la sig som en hinna på huden, den är däremot tjockare än vad som framgår på bilden och är därför en bra contouring pensel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 − 7 =